Exkluzív – Nemsokára érkezik a magyar fejlesztésű Armored Combat: Tank Warfare

Helme 2011.04.15. 20:46 Apple, iPad, iPhone, Játékok, Videók 3 hozzászólás 665

A Magic 3D Kft. talán az egyik legjelentősebb hazai iPhone és iPad készülékekre fejlesztő cég. Számos olyan produktumot hoztak tető alá, melyekkel nemzetközi szinten is komoly eredményeket értek el. Ilyen volt például az Alpine Crawler World, mely az amerikai toplistán a fizetős alkalmazások között a második, míg az összes programot figyelembe vévő lista szerint a harmadik helyet foglalta el. De említhetnénk a Assault Commando-t is, mely szintén szép sikereket hozott a cégnek.

 

Hirdetés (x)

 

A Magic 3D most bejelentette, hogy elkészült a következő sikergyanús játéka, mely típusát tekintve egy team deathmatch lesz és az Armored Combat: Tank Warfare nevet kapta. Egyelőre nem lehet sokat tudni a produktumról, mindössze azt az információt kaptuk, hogy öt héten belül elérhető lesz az AppStore-ban.

Érkezett viszont néhány screenshot az első pályából, ami alapján igazán áll leejtős a grafika, főleg ha majd mindezt mozgás közben, tankokkal teli hadszíntéren is látni fogjuk a kedvenc eszközünk kijelzőjén. E mellett elkészült a hivatalos trailer is, mely alapján elmondhatjuk, hogy mindenképpen érdemes lesz kipróbálni. Amint megjelenik leteszteljük és megosztjuk veletek a tapasztalatainkat. Harcra fel!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. dugi - 2011.04.16. 15:12

    Nagy játék lesz:D

  2. JamesS - 2011.04.16. 20:28

    mindenképpen írjátok meg, hogy ha megjelent :)

Szólj hozzá Te is!