“Nem lesz iPad 3 2011-ben!” – Apple alkatrészgyártók

KeleMan 2011.04.12. 19:06 Apple, Egyéb, iPad, Pletykák 0 db 124

A Digitimes értesülései szerint a korábbi pletykákkal ellentétben nem lesz ősszel iPad 3. A pletyka anno arról szólt, hogy 2011 tavaszán az iPad 2 után az Apple már 2011 őszént megjelentetné az iPad 3-at. Nos az alkatrészgyártók egyértelműen kijelentették, hogy nem kaptak ilyen jellegű felkéréseket.

Sources from touch panel makers pointed out that Apple recently released its latest tablet PC plan and is asking the panel makers to provide products that are capable to support higher image quality than the current iPad 2 and Apple may even choose AMOLED panel or panel that support Full HD standard to accomplish the plan. However, since the project is still at the initial planning stage, the actual products are unlikely to appear in 2011.

A kínai forrás azonban elképzelhetőnek tartja azt, hogy egy 4G/LTE képes változatot megjelentet az Apple, mivel állítólag a Verizonnal már tárgyal is erről. A másik pletyka pedig az, hogy az Apple állítólag rááll az AMOLED alapú panelek rendelésére és egy jövőbeni iPad már ilyen kijelzővel lenne szerelve. Nos a Retina kijelzőt mindenképp várjuk az iPad 3-ban, az azonban még mindig kérdéses, hogy meglépi-e a pixelnégyszerezést az Apple.

Some sources pointed out that since AMOLED technologies are still mostly controlled by Korea-based Samsung Electronics, while Apple has competition with Samsung over tablet PC sales, if Apple is adopting AMOLED panel into its device, Apple would be facing a great risk having the key technologies being held by its competitors.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!