Minden nap egy új app! – Itt a StartApp

KeleMan 2011.04.11. 22:01 Apple, iPhone, Programok 0 db 340

A Sanoma Media Budapest Zrt. újra megörvendeztette a magyar iPhone használókat egy brilliáns programmal. Végre a magyar piacon is elérhetővé vált egy olyan alkalmazás, mellyel magyar nyelven tudjuk nyomon követni az iPhone készülékre írt alkalmazásokat, azok árainak változását, sőt egy regisztrációt követően arra is lehetőség van, hogy értesítést kapjunk, ha egy program ára csökkent vagy ingyenessé vált. Az alkalmazáson belül szűrési lehetőségeket is kapunk, külön kategóriákra is kereshetünk, megnézhetjük, hogy mely program frissült, vagy épp csökkent vagy emelkedett az ára. Az ár szempontjából pedig listázhatjuk az összes, vagy csak az ingyenes vagy fizetős programokat is.

Fentiek mellett Toplista is van vagy akár Napi tippeket is kaphatunk, de akár kereshetünk is további alkalmazásokat. A Szeretném menüpontban pedig eltárolhatjuk azon programokat, melyre már régóta fenjük a fogunkat, de esetleg még túl magas az ára. A Start App programon belül a beállításokban lehetőségünk van a megjelenítendő pénznem változtatására is (Euro vagy Forint), bejelölhetjük, hogy mikor kapjunk push üzenetben értesítést, de akár a megjelenítendő kategóriák elemeit is testre szabhatjuk. Minden iPhone készüléket használónak kötelező az alkalmazás, és mint azt a Sanomától megszokhattuk, ezt is ingyenesen tölthetjük le az App Store-ból.


Letöltöm – Ingyenes

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!