“iSteve: The Book of Jobs” – 2012-ben érkezik az életrajz

KeleMan 2011.04.11. 10:49 Apple, Egyéb, Steve Jobs 0 db 98

Az ABCNews és a Fortune is bejelentette, hogy 2012 év elején (várhatóan februárban) fog megérkezni az első engedélyezett és hitelesített, valamint az eddigi legátfogóbb életrajz Steve Jobsról. Az egyik legnagyobb amerikai könyvkiadó, a Simon & Schuster gondozásában megjelenő könyvet Walter Isaacson írja. Isaacsonnak ez lesz a negyedik életrajzi könyve, az 1992-es Kissinger: A Biography, a 2003-as Benjamin Franklin: An American Life és a 2007-es Einstein: His Life and Universe című könyvei után. Eddigi legsikeresebb műve pedig a 2009-ben bemutatott American Sketches: Great Leaders, Creative Thinkers, and Heroes of a Hurricane.


Walter Isaacson

Steve Jobs több életrajzi művet publikáló íróval is találkozott, de végük Isaacsonban bízott meg annyira, hogy elmesélje neki az életét, annak történetét, ahogy ő maga látja. A könyvvel tehát egy olyan művet kapunk, melyben Steve Jobs maga tárja fel a titkait, érzéseit, magánéletét. Már előre látom, hogy igazi “bestseller” lesz, azt azonban nem tudni előre, hogy itthon mikorra várható a fordítása a könyvnek. Várom már nagyon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!