Boxed In 3.

KeleMan 2011.02.15. 14:11 Apple, iPhone, Játékok 1 db 157

Kicsivel több, mint 1 éve volt, hogy megjelent a Boxed In nevezetű játék második része. Hosszú órákra képes volt lekötni az ember figyelmét az első rész, hát még a folytatás. Egy év elteltével pedig megérkezett a harmadik rész is. A kis robot ismét itt van, hogy újabb és újabb fejtörőkkel kínozzon bennünket. A ládákat tologatva az adott “labirintusban” kapukat nyithatunk, melyek segítségével juthatunk ki a pályáról.

Közben persze a fogaskerekeket is össze kell, hogy szedjük a robot részére. Ismét 50 db egyre nehezebb pályán át vezet az út. A kezdeti pályák itt is csak amolyan unaloműzőnek jók, de ráérezhetünk az ízére és ha elkap az érzés, “na még 1 pályát”, akkor révbe értünk. Letehetetlen, addiktív, de mégis borzasztóan nehéz. Persze a YouTube-on megtalálhatóak a megoldások egyes pályákhoz, de ezt senkinek sem tudom javasolni, mert maga a játék hangulatát rombolja szét. A program amúgy 0,79€-ért tölthető az App Store-ból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. JamesS - 2011.02.15. 17:19

    régi C64-en mennyi ilyen játék volt :P

Szólj hozzá Te is!