Mobiltévével felvértezve érkezett a Műsorújság 2.0

KeleMan 2011.02.15. 15:48 Apple, iPhone, Programok 7 hozzászólás 909

A Magyar Telekom Nyrt. gondozásában megjelent Műsorújság alkalmazás megkapta a 2.0-ás verziószámot. Nemcsak grafikailag újult meg, új opciók is bekerültek a programba. A 2.0-ás változat fő újdonsága, hogy az előfizetők a mobiltévé (iPhone HTTP Live streaming) segítségével belenézhetnek egyes csatornáknak a műsorába. A Life és Ozone Network műsorai maximum havi 5 órás időintervallumon belül bárki számára megtekinthető. Ehhez nem szükséges élő Mobil TV előfizetés. Azok számára, akik azonban kedvet kaptak a mobiltévézéshez, az egyszerű és intuitív kezelőfelületen azonnal meg is rendelhetőek a mobiltévés csomagok.

Az alkalmazás segítségével azonban nem csak a Mobil TV műsorai nézhetőek. Több, mint 150 televízió és rádiócsatorna műsoráról is kaphatunk azonnali információt, sőt akár képeket is megnézhetünk az egyes műsorokról, valamint a részletes műsoradatok között is böngészhetünk. Mindezek mellett az úgynevezett értesítés funkció beállításával biztosíthatjuk azt is, hogy ne maradjunk le egyetlen kedvenc sorozatunkról vagy filmünkről sem. A kedvenc televíziós csatornákból listát is készíthetünk, kedvencekbe helyezhetjük őket, az iPhone elforgatásával pedig akár megtekinthetjük a csatornák egy időben futó műsorait is.

Azok számára, akik IPTV előfizetéssel is rendelkeznek az iPhone készülék segítségével – egy egyszeri webes regisztráció során – az otthoni Set Top Box-ot, akár a készülékről is vezérelhetjük. Beállíthatjuk, hogy mely műsorokat rögzítse a készülék, bármikor törölhetünk is valamint ellenőrizni is tudjuk a beállításokat.


Letöltöm! – Ingyenes app

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

7 hozzászólás

 1. Poci - 2011.02.15. 21:42

  És ez 100% hogy ha nincs semmilyen előfizetésem, és pl. ikon200-ban vagyok, akkor nézhetem 5 órát a tv-t? És ilyenkor adatforgalmat sem számol?

 2. Informator - 2011.02.15. 22:34

  Poci: Sőtttt ráutalja az 5 órát csúcsidős, kaloforniai hívás percdíjából átszámolva.

 3. Informator - 2011.02.15. 22:37

  Amúgy a fejlesztő srác írta, hogy nem számolnak fel adatforgalmat….

 4. pepezino - 2011.02.16. 11:32

  És hogyan tudom a dolgokat működésre bírni? Sehol nem találok olyan fület, hivatkozást amivel mondjuk el lehetne indítani vmelyik csatorna éppen aktuális műsorát?!?

 5. megabe - 2011.02.16. 15:23

  Csak kikapcsolt wifi mellett működik a mobilTV

 6. Poci - 2011.02.16. 21:03

  Informator nem kell parasztnak lenned…csak azért kérdeztem, mert az iphoneom számolta az adatforgalmat és nem igazán értem, hogy utána írják-e jóvá vagy mi van…bocsánat hogy nem értek hozzá, te biztos nagyon profi vagy mindenben.

Szólj hozzá Te is!