Valentin napi ajánló – Ozaki iCoat Lover

KeleMan 2011.02.12. 21:06 Apple, Egyéb, iPhone, Kiegészítők, Videók 0 db 905

Szerencsére a programok és alkalmazások mellett az alkatrész gyártók is gondoltak a Valentin napra. Jelen esetben az Ozaki mutatta be Valentinra szánt ajándékötleteit. Ezen termékek közül kiemelkedik az Ozaki iCoat Lover, mely tulajdonképpen 2 db iPhone 4 tokot takar. Ezek az iPhone 4 tokok azonban különlegesek. Összesen 3 fajta színkombináció létezik, melyek fantázianeve a SweetHeart, Romantic és Forever.

Mint a képen is látszik, a tokok hátulján szívecskék találhatóak. Azok számára, akik párjukkal együtt mindketten iPhone 4 készüléket használnak és ezáltal is szeretnék kifejezni az egymás iránti szeretetüket, tökéletes ajándék lehet Valentin napra.

Sajnos Magyarországon nem találtam forgalmazót, de elvileg a Steelbird a hivatalos Ozaki forgalmazó, akiket érdekel náluk tud érdeklődni, talán tudnak segíteni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!