Márciusban jön az Angry Birds RIO!

Helme 2011.01.29. 14:51 iPhone, Játékok 0 db 117

Egyre többen próbálják meglovagolni az Angry Birds körül kialakult őrületetet. Köztük van az egyik filmkészítő óriás is, mégpedig a 20th Century Fox. Készül a következő rész, ami most kapott egy saját történetet. A dühös madarakat elrabolják, mert váltságdíj van rajtuk, hiszen sokat érnek. Egy messzi tájra, Rióba viszik őket. Innen kell kiszabadulniuk, s közben további madarakat kell megmenteniük, akiket szintén fogságba ejtettek.

“Az Angry Birds és a Rio közötti kapcsolat nagyon érdekes, hiszen egy mobilplatformon elterjedt játékról és egy mozgóképes alkotásról beszélünk. Amellett, hogy bővül a Fox látóköre, úgy véljük, hogy a két nagyszerű márka képes megteremteni egy teljesen új játékélményt.” – mondta el Mr. Hed, a Rovio igazgatója.

“Partneri megállapodást kötöttünk a Rovio-val, így sikerült összehozni az egyik legfontosabb okostelefonos játékfejlesztő céget, illetve a filmipar első számú alkotóit azért, hogy az Angry Birds többmilliós rajongóit el tudjuk kalauzolni RIO izgalmas világába.” – nyilatkozta Mr. Levinsohn, a Fox-tól. “Kapcsolatunk a Rovio-val egy tökéletes példája annak, hogy a Fox Digital Entertainment folyamatosan azért dolgozik, hogy kiterjesszék a tartalmakat különféle platformokon.” – tették hozzák a filmgyárnál.

A készítők ígérete szerint 45 pályán kell majd harcolni az ellenséggel, a történet pedig követni fogja a Fox legújabb filmjének, a RIO-nak, az irányvonalát. Ha minden jól megy folyamatos, ingyenes frissítések fognak időszakosan jönni, hogy aki teljesítette a majdnem félszáz pályát, az se unatkozzon. Az új rész márciusban lesz letölthető az App Store-ból, de még kérdéses, hogy kell-e fizetni érte.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!