Magyar levesreceptek iPad-en

Helme 2011.01.27. 17:12 iPad, Programok 1 db 352

Első levesrecepteket tartalmazó alkalmazás Magyarországról


A sikeres iPhone verziót követően 2011 januárjában egy új iPad alkalmazás került megjelenésre Viki és Joe jóvoltából. A program a legjobb magyar levesrecepteket tartalmazó válogatás. A szerzők, Viki és Joe, a lehető legegyszerűbben közelítették meg a főzést, betartva a tradicionális magyar konyha szabályait.

„Célunk egy könnyen használható eszköz létrehozása volt, mely lehetővé teszi mindenki számára a legnépszerűbb magyar levesek elkészítését.”

Az alkalmazás színes fotókkal ellátott, tradícionális magyar levesrecepteket tartalmaz. Az összes levest otthonunkban elkészítettük és lefotóztuk! A receptek tartalmazzák az összetevőket, illetve a részletes elkészítési utasításokat. Annak érdekében, hogy egy modern receptkönyv praktikusabb legyen, könnyedén megjelölhetjük kedvenc leveseinket, valamint alkalmazhatjuk az idózítőt, mely igen praktikus a főzés folyamatában. Természetesen az alkalmazás nemcsak az európai, hanem az amerikai felhasználóknak is készült, ezáltal a metrikus mértékegységek mellett, beállítható az amerikai mértékegységek megjelenítése is.

Tradicionális magyar levesek

A magyar konyha bizonyára kedves az Ön számára, különösen a kiadós levesek. A magyar levesevő nemzet. A teljes háromfogásos étkezés mindig levessel kezdődik. Ez lehet egy kiadós, húsos leves, mint például a világhíres gulyás vagy egy könnyed hideg gyümölcsleves. Hazánk szinte minden területének megvan a saját gulyás vagy halászlé receptje.

A készítőkről

Budapesten élő fiatal házasok vagyunk! Viki imád főzni, Joe pedig tapasztalt informatikus. Közös projektként kezdődött az egész, először csak szabadidős tevékenységként, mely komoly és nagy publicitást kapó projektté fejlődött.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

Szólj hozzá Te is!