Nemzeti Sport Online – Sporthírek zsebből

KeleMan 2011.01.26. 15:47 Apple, iPhone, Programok, Videók 2 hozzászólás 1 188

A Nemzeti Sport Online nemrég kiadta az iPhone telefonokra készült alkalmazását, valamint egy olyan videót, amellyel az alkalmazást promózzák. Talán ez az első magyar nyelvű videó, amelyben egy iPhone programot, vagy ha úgy tetszik, magát az iPhone készüléket reklámozzák. Persze jó magyar tulajdonság szerint egy igen csinos és sportos hölggyel…

Az AFF Group által fejlesztett applikáció ötvözi az NSO webes felületén megszokott tartalmi bőséget a platformhoz illő újdonságokkal, azért készült, hogy a sportkedvelők ne csak egy monitor előtt ülve érezzék jól tájékozottnak magukat. Optimalizált környezetben, már az iPhone-on elérhetők a legfrissebb sporthírek, eredmények, illetve az élő, szöveges közvetítések a legfontosabb meccsekről. Videók, képgalériák, sportblogok, tévéműsor, fényképes adatbankok, csapat- és játékosportrék teszik még teljesebbé az élményt. A felhasználó a napi (sport)programja összeállítása során riasztást kérhet a fontos meccsekhez a telefontól, a myNSO-ban pedig a saját ízlésére formálhatja az NSO appját, amelyet egy könnyed játék is színesít, ha valaki egy kis lazításra vágyik.

A programot ingyenesen letölthetitek az alábbi linken keresztül.


Letöltöm!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. gru - 2011.01.26. 20:44

    lemaradtatok elérhető ingyenesen az angry birds pc re :) csak szólók

  2. st0nE - 2011.01.28. 15:42

    ez a reklam egy kritikan aluli Kabare…

Szólj hozzá Te is!