Változik az Apple – új reklámok, Twitter profil, stb.

KeleMan 2011.01.26. 15:28 Apple, Egyéb, iPad, iPhone 0 db 160

Változik az Apple, kétség sem fér hozzá. A mai nappal átalakult az összes Apple weboldal, szerencsére a magyar oldalt sem felejtették ki. No nem sokkal, de az eddig főleg fehér dizájnt átváltotta a már jól ismert termékek csomagolásának fekete-fehér színkombinációja. Sok változás ugyan nem történt, de egyből szembeötlik, hogy az eddigi felső menüsávot újra dizájnolták, mostantól szürkés-fekete alapokon navigálhatunk.

Az Apple a termékek csoportosítását is megváltoztatta az egyes almenükben, most már nincs horizontális scroll, csak almenük. Szerintem nagyon szép lett, de mégis egyszerű és visszafogott.

Az Apple közben rátalált a Twitterre is, létrehozta és megnyitotta a hivatalos AppStore profilt, melynek egy nap alatt több, mint 100.000 követője lett.

Mindezek mellett még új reklámokat is kiadtak. Az iPad 2 bejelentése előtt, azért még volt erő arra, hogy egy új iPad reklámot is bemutassanak, talán abból az okból is, hogy immár több, mint 60.000 alkalmazás tölthető le a világ legjobb táblagépére.

Az AT&T mellett az iPhone 4 készüléket hamarosan a Verizon is árusítani fogja, így az iPhone 4 is kapott egy új reklámot.

Persze ügyes emberek készítettek egy fake reklámot is, mely az eredeti paródiája. Itt igazából az AT&T-t cikizik, mivel a mobilhálózatuk szörnyű, e miatt az adatforgalom borzasztóan lassú, figyeljétek a FaceTime-ot. Mozgókép. :)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!