A T-Mobile ismét kedveskedik karácsonykor mindenkinek

Helme 2010.12.18. 15:49 Egyéb, iPad, iPhone, Videók 4 hozzászólás 1 183

A tavalyi évben rég nem látott érdeklődést váltott ki a T-Mobile karácsonyi reklámja, ugyanis annak zenéje még azokat is elvarázsolta, akik nem a magentás cég előfizetői voltak. Páratlan dallam és hang társult a promóciós filmhez. A cég bebiztosította magát: idén is ezt a zeneszerző, dalszövegíró, énekes triót választotta, hogy ők keltsenek meghitt hangulatot a reklámfilmjükhöz. A siker megint nem maradt el, így elkészítették teljes hosszában a dalt, illetve a T-Mobile kedveskedik mindazoknak, akik szeretnék felejthetetlenné tenni szeretteiknek ezt a karácsonyt.

Milyen a zene lerajzolva? A T-Mobile megmutatja ebben a videóban, amelyet karácsonyi reklámfilmjük zenéjéhez készítettek. A videó ahhoz a különleges, személyre szabott karácsonyi üzenetküldő alkalmazáshoz kapcsolódik, amely a T-Mobile Facebook oldaláról érhető el. Ezen keresztül bárki beküldheti ünnepi jókívánságát, amit egy stúdióban ülő csapat megrajzol, rímekbe foglal vagy elpantomimez. Az alkalmazás médiatár oldalán élőben, több kameraállásból is nyomon követhető, hogy készülnek az üzenetek. Ebben a videóban a karácsonyi üzeneteket is rajzoló grafikusok megrajzolták a dal szövegét. (x)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. Máté - 2010.12.18. 20:51

  A pontosság kedvéért:

  a zeneszerző: Madarász Gábor

  a dalszövegíró: Szabó Ágnes

  az énekesnő: Csondor Kata

  Gratulálok a klippet készítőknek is!

  Üdvözlettel: Mészáros Máté

 2. Lac - 2010.12.19. 20:32

  En ugy hallottam karacsonyig duplazzak (vagy masfelszerezik(?)) az adatforgalmat minden net elöfizetönek. Valaki esetleg tud erröl valami?

 3. Worki - 2010.12.20. 00:13
 4. 14bob88 - 2010.12.21. 00:39

  Barátnőm kedvenc dala:)

Szólj hozzá Te is!