Telenor – Mobilinternetes csomagok iPad készülékre

KeleMan 2010.12.18. 15:26 Apple, Egyéb, iPad 0 db 1 950

Vásárolj iPad Tablet PC-t a Starking, iStyle vagy az XMS üzleteiben és válassz hozzá iDea Online mobilinternet tarifacsomagot a Telenortól hűségnyilatkozat nélkül!

Tablet PC? Ez nem tábla, ez iPad! No mindegy, jöjjön a lényeg. Immár a Telenor is elérhetővé tette Magyarországon a kifejezetten iPad készülékekhez ajánlott mobilinternetes tarifacsomagjait. Az iDea Online nevű csomagból 3 fajta létezik, mely 500MB, 2GB és 5GB-os adatforgalmat tesz lehetővé. A csomagok árai rendre 1.490 Ft-, 2.690 Ft- és 5.490 Ft-. Jól látható, hogy a Telenor a versenytársakhoz képest próbált variálni az árakkal, a 2GB-os csomag 200Ft-al olcsóbb havonta, mint a Vodafone vagy a T-Mobile kínálatában. Az 5GB-os csomagot viszont őszintén nem értem, persze nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valaki ennyit forgalmazzon egy hónapban, de mégis érdekes lépés a Telenor részéről. A csomagokra, csakúgy mint a versenytársaknál nem kell hűségidőt vállalni.

További tudnivalók a hivatalos oldalon: Telenor – iPad mobilinternetes csomagok

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!