Worms 2: Armageddon – A kukacok ismét háborúznak

Helme 2010.10.30. 22:56 iPad, iPhone, Játékok 2 hozzászólás 1 037

Ha csak annyit mondunk, hogy kukacok háborúja, akkor a legtöbb – játékokat szerető – ember a Team 17 nagy sikerű Worms játékára asszociál. A mára már szép kort megélt produktumot átültették korábban iPhone-ra, mivel a Playstation Portable konzolon nagyon nagy sikereket ért el, s a készítők szerettek volna még egy hordozható eszközt bevenni a buliba. Bár már ennek is több mint egy éve. Mindenki azt hitte, hogy újabb nem érkezik, a fejlesztők leálltak a projekttel, de nem. Örömmel jelentjük be, hogy megérkezett a második rész aminek a hivatalos címe nem más, mint Worms 2: Armageddon.

Ugye eme játékban kell kicsi rózsaszín kukacokkal irtani a fajtársainkat egy nagy háborúban. Ismételten számos pályát, illetve fegyverarzenált készítettek, így a szórakozás garantált. Sőt, már iPod Touch és iPad készülékekre is elérhető, így a robbantásból senki nem marad ki. Már letölthető a Store-ból 3.99 dollárért. Akit érdekel az megtekinthet egy több mint 7 perc hosszú gameplay-t.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Bence - 2010.11.01. 01:25

    Yipppppíííí!!!!! :-)

  2. Márton - 2016.01.12. 18:11

    Xr21

Szólj hozzá Te is!