Mindenki dicséri a Puskatárat

Helme 2010.10.24. 16:29 Apple, iPhone, Programok 0 db 1 112

Érettségire vagy felvételire készülsz? Témazáró dolgozatod lesz a kora középkorból? Az első órán felelned kell az Árpád-házi királyokból?
 Első része a Történelmi események húsz témakörbe rendezve tartalmazza a középiskolai tananyaghoz és az érettségihez szükséges több, mint ezer évszámot és eseményt.
 Az alkalmazással könnyebb a dolgozatokra és az érettségire való felkészülés, mert egy helyen, témakörök szerint rendszerezve, kereshető formában megtalálod a sikeres vizsgákhoz szükséges ismeretanyagot.

Az évszámok és események közti eligazodást segíti a részletes kereső, ahol évszám, témakör és kulcsszó (név, helyszín) alapján is tudsz keresni.
A fontosabb eseményeket beteheted a Kedvenceid közé és saját jegyzetet is írhatsz hozzá – áll a hivatalos leírásban.

A Puskatárat a Nemzeti Tankönyvkiadó nem azért készítette, hogy az iPhone-nal rendelkező diákok csaljanak, hanem azért, hogy ha felkészülnek valamilyen eseményre és kell nekik hirtelen valami adat, akkor kéznél legyen. Azért abban nem vagyunk biztosak, hogy csak ilyen célra lesz használva, de mindenképpen értékelendő kezdeményezés.

Megjelenés után a program közel másfél hétig a legkeresettebb volt az ingyenes kategóriában, de még most is nívós helyet foglal el. A kommentálók nagyon pozitív visszajelzéseket írnak, mindenki dicséri az applikációt. Egyedül arra panaszkodnak, hogy nem részletgazdag, de a Puskatárnak nem is ez a célja.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!