Bréking! Az iPhone 4 árakról…

KeleMan 2010.09.22. 13:12 Apple, Egyéb, iPhone, Pletykák 31 hozzászólás 377

Nem! Nincsenek árak! Illetve vannak, de még nem publikusak! Mint, ahogy a T-Mobile is leírta, mind a FaceBook, mind pedig Twitter csatornáján, mást még nem mondhat. Őszintén szólva viszont nem értek egyes embereket. Tegnapelőtt még azon ment a flame, hogy biztos, hogy 24-e lesz a premier? Mire megkaptuk a hivatalos választ, a városokat, már arról megy a vita, hogy miért nincsenek árak? Mikorra megjönnek az árak, már azon fog folyni a vita, hogy miért annyi amennyi! :(

Mondok nektek valamit! A forrásunk azt mondta, hogy 2 dolog elképzelhető! Holnap, tehát a csütörtöki napon, vélhetően lesz még egy T-Mobile egyeztetés, ahol kitalálják végre, hogy mikor tegyék közzé az árakat. (Elképzelhető, hogy ez még a mai nap megtörténik.) Azt is megmondom mi ennek az oka! A várható időpont, holnap reggel 11, esetleg déli 12 óra. Vagy! Csak az este 18 órakor kezdődő party elején lesznek árak, amint a sajtó megkapja a tájékoztatást! A T-Mobile-tól azt a tájékoztatást kapta az iPhone Hungary csapata, hogy hamarosan megkapjuk a sajtómeghívókat. Tehát, amint lesz valami hivatalosan, vagy mi megtudunk valamit, közzétesszük.

De hogy miért is nincsenek árak, azaz miért nem teszi közzé a T-Mobile???

ÁRVERSENY van kérem szépen! Most nem az van, mint tavaly, vagy tavalyelőtt, hogy a T-Mobile közzéteszi az árakat, mert nincs veszítenivalója. Most már van! Mert a Vodafone és a Telenor is fogja forgalmazni, így nyilvánvaló, hogy a T-Mobile a lehető legnagyobb titokban kezeli az egészet.

Nyilvánvaló, hogy ahogy a T-Mobile bejelenti majd az árakat, úgy a Vodafone is kontrázni fog.

Próbáljuk meg ezt tiszteletben tartani.

Más! Időközben a forrásunk azt jelezte, hogy a T-Mobile bár vélhetően kiadná az árakat, mert nem szeretné, hogy az ügyfelei elégedetlenek legyenek, mindezt maga az Apple nem engedi! Azt mondta jelenleg is folynak a tárgyalások…

Várjunk még egy picit! Én ezt tudom tanácsolni, és nyilván megértem azon hozzászólók véleményét, hogy akkor egyáltalán hogyan is utazzon fel Budapestre, mennyi pénzt vigyen magával, stb. De nincs mit tenni! Várunk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

31 hozzászólás

 1. Nyuffi - 2010.09.22. 15:22

  De a vodafon meg a telenor nem mostanában fogja forgalmazni,vagy nemtudom,mikor. Addig meg akinek télleg kell ááájfon az úgyis ebben a pár napban meg fogja venni,és nem vár itt más szolgáltatóra. Amúgy sem hiszem hogy olyan nagy különbség lenne árban,max pár ezer eltérés.

 2. Sticman - 2010.09.22. 15:35

  Elvileg a Voda is közzéteszi az árakat még a héten. Vagy eddig nem így volt?

 3. Apple01 - 2010.09.22. 15:35

  Ne mondja nekem senki, hogy itt a háttérben már réges régen nincs minden mebgeszélve, lezsírozva…ügyesen persze: nehogy kartell legyen belőle, de nem hiszem az el senkinek, hogy egy T vezér vagy helyettes, ne tudná már rég a Voda árakat, és fordítva….

 4. Wask - 2010.09.22. 15:37

  Én úgy hallottam hogy holnap jelenti be a vodafone…. pont a T start elött, gondolom olcsobb lesz és el akar majd csábítani 1-2 ügyfelet….

 5. Pörc - 2010.09.22. 15:39

  Apple01: Szerinted puszipajtások a "vezérek"? Persze, kézfogás, heló, szia, de egy büdös szót nem mondanak, ami a másiknak értékes lehetne. Verseny van betonkeményen és senki pozíciója nincs biztonságban. Jó dolgok ezek az összeesküvés elméletek, csak azok nem ezen a szinten működnek.

 6. csigger - 2010.09.22. 15:45

  ez meg egy büdös nagy fasság! ha a Vodafone nem holnapután adja ki az iPhonet akkor hol itt az árverseny?! arról nem is beszélve, hogy ha a Voda is akar szerződést, akkor nekik sem fogja engedni az Apple hogy bejelentsék, hogy náluk márpedig ennyiért lesz kapható és ekkor, a T-nek sem engedték, úgyhogy ezt inkább hagyjuk!

  ebben nincs semmilyen árverseny!

  egyszerűen a T-t köti a szerződés, és nem mondhatja meg, pont!

 7. Bence - 2010.09.22. 15:49

  Keleman: köszi a cikket, én türelmesen várok! Idegtépő, de hát ez van… kellett nekünk iPhone! :-)

 8. new east - 2010.09.22. 16:21

  Sziasztok.

  Eddig türelmesen követtem a blogon történő pro-kontra véleményeket az i4-el kapcsolatban. (megjelenés:mikor? hol lehet majd megvennistb.)

  De eddig bírtam szó nélkül!

  Valaki magyarázza el, hogy az árkádban miért kell 2 helyen, vagy a mamutban szintén 2 helyen árulni.?!? (megveheted az egyik szinten ,majd a haverod meg a másikon? ÉRTELMETLEN!!!)

  Én nyíregyházán élek és nem értem hogy aki BP-él az nembír esetleg felmenni a 2.szintre? az megveheti a 0. szinten? haha SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!!!! Tré mobil!!!!

 9. Izékebiz&eacu - 2010.09.22. 16:24

  Most már nálam nyugi van. Az árakat már annyira nem is nagyon várom, hiszen úgyis megvásárolnám valamelyik konstrukcót. De szerintem sokan vannak így. Az iPhone ára tuti olcsóbb lesz, mint a kártyafüggetlenül hazánkba érkezett portékák. Az előfizetési díjban mi lesz, az lutri, majd kiderül holnap legkésőbb.

 10. Gixx - 2010.09.22. 17:00

  "Mire megkaptuk a hivatalos választ, a városokat, már arról megy a vita, hogy miért nincsenek árak? Mikorra megjönnek az árak, már azon fog folyni a vita, hogy miért annyi amennyi!"

  Ezzel nem értek egyet. Mert az ár talán a legfontosabb tényező. Mert pl én akármennyire is szeretnék iPhone-t, de a legkisebb ikon csomagban is több lesz havi 5000-nél és/vagy a 2 év hűség mellett is többe kerül 80e-nél, akkor nem fogom tudni megvenni, mert nincs rá keret. Épp ezért lenne jó tudni, hogy holnap az Árkádba menjek iPhone-ért, vagy menjek haza F1 2010-et játszani (ma jött ki) :D

 11. Revanna - 2010.09.22. 17:15

  Most a T arra vár, hogy a voda jól bejelentse előbb, hogy ők mennyiért fogják árulni és nah, akkor utána megmondja a T, hogy nála mennyi? Vagy milyen árversenyről beszélünk?

  Egyébként csigger-nek igaza van, ha szerződés miatt nem jelentette be eddig a T az árakat, akkor nyilván a voda sem fogja már most, ennyivel előbb megmondani.. Szóval ez így sztem baromság..

  De az is, hogy miért kellett ilyen szerződést szabni, hogy a start előtt fél nappal mondják majd meg, hogy mennyi az annyi..

  Tök lelkes voltam az egész miatt, kikértem a számhordozási nyilatkozatot a vodától, de már kezdem a hátam közepére kívánni az egészet..

 12. izoli - 2010.09.22. 17:36

  Árverseny???!!! Milyen árverseny? Nem értem, 2010 november végéig (december?!) T-mob az egyetlen kizárolagos Mo-i forgalmazó akkor kivel versenyez?! Max magával! A Voda úgyis rálicitál a T meg majd vissza!!! Na ezt is ám csak nálunk lehet megcsinálni! Magyarország én így szeretlek!

 13. -jul- - 2010.09.22. 17:54

  @csigger, @Revanna: az árverseny ott van, hogy ha most bemegy a delikvens a T-be, és aláír két évet, V arra az ügyfélre már pont keresztet vethet. Ám ha V még időben megmondja, hogy nálam sokkal olcsóbb lesz, akkor az az ember, akiket a V megcéloz ezzel, elgondolkodik, hogy vajon kibírom-e még pár hétig.

  • KeleMan - 2010.09.22. 17:57

   Köszönöm kedves -jul-! :D Ott a pont!

 14. &roid - 2010.09.22. 18:26

  Annyira de annyira nevetséges amit a Szifon művel ezzel az egésszel. Van ár, nincs ára, megjelenik, nem jelenik meg. A sok idióta meg benyalja.

  Emberek. 2010 van. Van olyan, hogy Android. Minden készüléknek van ára. be lehet menni a boltba és meg lehet venni. Nem éjfélkor sorban állni. B+. Napközben, egy boltba és kész. Normálisan.

  Ma a Liszt Ferenc téri Menza étteremben ebédeltem. Itt egyébként is közel egy az egy főre eső iPad tulajok száma, persze asztalra kicsapva (nevetséges), de hogy mindenkinek iPhone-ja van az szinte tuti. Szomszéd asztalnál szőke csúcsceleb manci, kezében négyes szifon. És hangos rinyálás: "hol a fenébe vannak ezen a szaron az esemesek???" Ennyi.

 15. Revanna - 2010.09.22. 19:09

  -jul-, KeleMan: én csak azt nem értem, hogy a voda hogy fog tudni bármit is bejelenteni holnap? Mikor a T is az utolsó utáni pillanatban sem mond még semmit..

  A másik meg, ha a T reggel bejelenti az árakat, de telot venni meg csak éjfél után lehet, akkor a du-i voda bejelentés (mert ugye azt írták több oldalon, hogy a voda a T-s értékesítés előtt fog bejelenteni vmit az ő iPhone forgalmazásukkal kapcsolatban) még simán rábírhat arra, hogy este ne álljak be a sorba.. Ezért tartom baromságnak ezt a szarakodást az ár bejelentésével.

 16. Revanna - 2010.09.22. 19:11

  Azt meg kétlem, hogy a T addig nem mondana semmit, amíg a voda be nem jelent :) Szóval fura ez így, nah..

 17. Cyrmos - 2010.09.22. 19:21

  Androidosok miért járnak minden szifonnal foglalkozó oldalakra? Ha minket az android fog érdekelni akkor megkeressük a tökéletes oldalakat számunkra. Nem értem miért nem lehet azzal foglalkozni ami téged érdekel, vagy ti ezért pénzt kaptok reklámozásért?

  Mi elvagyunk a szifonnal. Lehet hogy van jobb olcsóbb olyan amiért nem kell sorban állni, de nekünk bevált szeretjük ezt a telefont, annyira hogy nem keresgélünk mást. Majd ha olyan nagyot csalódok benne mint néhány nokiámban vagy sony ericsononban akkor utánna fogok járni más típusoknak és megveszem a számomra tökéletes példányt.

  Szerintem ezt nem csak a saját nevemben írhatom.

  U.i.: Ami számomra egyszer bevált ahhoz ragaszkodom Telefon cipő ruha élelmiszer barátnő :D kocsmák szórakozóhelyek barátok stb stb és még sorolhatnám.

 18. Pgergo - 2010.09.22. 19:39

  Sziasztok,

  sokat olvasgattam, a Tréről a véleményeket, és hát én sem vagyok nagy fanuk.

  Engem, mondjuk nem érdekel, hogy mikor lesz ár, biztos megvan az okok rá, kár ezen idegeskedni. Viszont ami sokkal rosszabb, hogy milyen szarok a csomagjaik. Munkámból kifolyólag nagyon sokat telefonálok, és mivel ugye mind perc alapú, így gyakorlatilag meg másfélszerezem a számláimat.. Szóval én is rohannék megvenni holnap este, de annyira utálom már a Tmobile-t, meg az árai, hogy inkább kivárom a vodafone-t.. A kérdésem, hogy szerintetek kb. mikor lesz V-os iphone4? Mert most aláírni megint két éves hűségnyilatkozatot..

  A havonta kb 1600percet számláz ki Nekem, az iphone 3g-m szerint átlagba 1200 percet beszélek, tehát kb havi 400 perc az ami elmegy úgy, hogy leteszem 2:03-nál pl..

  Szóval szerintem nem az az igazi gond a T-vel, hogy egy nappal előbb, később jeleníti meg az árakat, hanem, hogy nagyon drága, és 2 év alatt rengeteget fizetsz ki a telefonra.

  Bocs a hosszért.

  • KeleMan - 2010.09.22. 20:07

   Pgergo: Semmi gond a hosszért! Szerintem neked a Kaméleon díjcsomag lenne a legjobb megoldás, az összes opciót bekapcsolva. Csekkold meg itt és pipáld be az összes opciót.
   http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidija

   Igaz, hogy ez is percalapú, de akár 2,5Ft-is lehet egy perc ára. Az is igaz viszont, hogy ilyen díjcsomaggal nem érdemes iPhone-t venni, mert így baromi drága lenne a készülék.

 19. -jul- - 2010.09.22. 19:46

  @Revanna: hát, a T-nek pedig virítani kell, hiszen nem lehet az eladások megkezdése *után* megmondani az árat. A V pedig azt mond, amitől majd később éppen nem jön zavarba. Azonban minél kevesebb időt adnak V-nek, annál kevésbé lesz átgondolt a V ajánlata. Hiszen a T-nek nem biztos, hogy az elsődleges érdeke (ti. vegyél nála telót) az egyetlen: lehet, hogy arra játszik, hogy a V minél inkább letolja a gatyát (azaz minél nagyobbat bukjon).

  • KeleMan - 2010.09.22. 20:09

   -jul- : Ebben van igazság, de nem hiszem, hogy egy nap ide vagy oda befolyásolná a V terveit. Biztos, hogy ott is van "B" vagy akár "C" terv is. Én viszont amondó vagyok, hogy a T-Mobile holnap nagyot fog robbantani!

 20. kevcso - 2010.09.22. 20:26

  Ez egy nagy baromság a t-mobil részéről!Ilyet nem lehet tenni a leendő vásárlókkal!Azért ez nem egy 5000 forintos készülék!!!

 21. Revanna - 2010.09.22. 20:35

  KeleMan: hát ajánlom, hogy nagyon hiper szuper árakkal álljanak elő ezek után! :)

 22. Pgergo - 2010.09.22. 21:21

  KeleMan: Köszi, megnéztem, így se világbajnok.. Az, hogy perc alapú az a legynagyobb gáz.. Nem tudod a Vfone, mikor hozhatja ki?

  köszönöm.

 23. csigger - 2010.09.22. 21:21

  azt én is ajánlom, hogy jók legyenek az árak, ha nem akkor kenhetik a hajukra az i4et!

 24. &roid - 2010.09.22. 21:26

  Cyrmos írta: "Androidosok miért járnak minden szifonnal foglalkozó oldalakra?"

  Bocsi, nem tudtam, hogy már az internet egy része is nektek van fenntartva. iNet? Vagy mi a tököm?

  Na ez a baj veletek. Hogy beképzelt seggek vagytok, akik szerint más még csak ne is szóljon hozzájuk.

 25. x - 2010.09.22. 21:48

  Tény, pár iphone-os beképzelt segg. Másik tény, az iphone (sajnos, csak eddig) olyanok játékszere volt, akik valamivel műveltebbek voltak, mivel nem volt magyar menü.

  Az is tény, hogy az iPhone 4 egyetlen újítása a piacon a kijelző, minden másban van jobb, talán még szebb is. De csak egyszer az életben vegyél egyet a kezedbe!

  Amerikában voltam, egyik helyi barátom vett egyet… hát istenem, én beleszerettem. Az eddigi szifonokat utáltam én is, hozzátenném.

 26. Bence - 2010.09.23. 10:06

  Na szóval én ott leszek kb. este 9-től, és bűvésztrükkökkel fogom szórakoztatni a gyanútlan sorbanállókat… van pár iPhone-os trükköm is! :-) Könnyű lesz megismerni, varázspálca.hu – BENCE feliratú sárga színű pólóban leszek! :-)

 27. Kohi - 2010.09.25. 10:39

  Bocsi az off-ért! Kérdésem lenne, hogy Angliában mely cég értékesíti az iPhone 4 telót függetlenül ill. ott meg lehet-e rendelni interneten keresztül? Várom a segítséget, amit előre is köszönök!

 28. ásóka: - 2010.10.13. 16:57

  Bence: Nekem is varázsolhatsz egy iphone-t ;)

Szólj hozzá Te is!