iPhone 4 Premier Parti – Mindenképpen ott a helyed…

Helme 2010.09.22. 17:08 Apple, iPhone 8 hozzászólás 247

Mint már mindenki tudja, csütörtökön lesz az Aréna Plázában a T-Mobile hivatalos iPhone 4 Premier partija, ahova mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Többen megjegyezték a kommentekben, hogy ők bizony nem állnának órákon keresztül sorba egy ilyen készülékért. Nos, mindenkinek szíve joga, hogy eljön-e, de aki ellátogat, az biztosan nem fog unatkozni. A 3G-s eseményen ugyanis mindent megtettek a szervezők, hogy jó hangulatban teljen el az a néhány óra. Lehetett ismerkedni más Apple fanatikus emberekkel, nézni illetve hallgatni az előadásokat, interjút adni az újságírók hadainak, vagy csak lazán elrágcsálni zenehallgatás közben egy zöld almát. Anno annyi mindennel el tudta volna rontani a T-Mobile  a bulit, de nem tették, mindenki kedves volt, az emberek nem tolakodtak, nem gyilkolták le egymást, hogy jobb számot kapjanak, nevetgélve és beszélgetve várták ki a sorukat.

Remélhetőleg a mostani is ilyen kellemes hangulatban fog eltelni, s nem nyomja rá a bélyeget az, hogy a megjelenés napján derülnek ki az árak. A legkorrektebb az lenne, ha ma éjfélkor szépen kiírnák, mert biztos lesz olyan, aki az ár láttán inkább mégsem jön fel vidékről Budapestre. Sokan kérdezték, hogy hányra jöjjenek, mit hozzanak. Most ezekre szeretnénk választ adni.

Talán a legközhelyesebb válasz az lenne, hogy próbálj meg a lehető legkorábban odaérni, de ez valószínűleg senkit nem nyugtat meg. A 3G-nél az első vásárló délután négykor érkezett meg, este nyolcra pedig már jóval ötven felett volt az, aki egy új telefonra vágyott. Átlagosan egy embert 6-12 perc alatt szolgáltak ki, de több kassza is működött, így általánosságban azt lehet mondani, hogy 8 perc alatt végeztek 6 emberrel. Így megközelítőleg a 100. ember kb. 2 óra várakozás után léphet be a misztikus ajtón, hogy átvegye leendő iPhone 4-ét.

Becsléseink szerint olyan 250-300 ember vásárolna a premier partin, de a kilátogatók száma az 500-at biztosan meg fogja haladni. Bár a T-Mobile hivatalosan még nem erősítette meg, de  úgy tudjuk, hogy mindenki – aki beáll a sorba- tud vásárolni készüléket, így aggodalomra semmi ok. A személyidet és a lakcímkártyádat mindenképpen magaddal kell hoznod, ha valaki más nevére szeretnéd venni, akkor meghatalmazás kell. Amúgy a névjegykártyádat és a fényképezőt se felejtsd otthon. Már csak egyet kell aludni és beteljesül minden iPhone rajongó álma.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

8 hozzászólás

 1. Jarrekstar - 2010.09.22. 19:37

  Szerintem azt is írd bele, hogy nem elég a sima meghatalmazás, hanem közjegyző vagy ügyvéd által hitelesített kell. Én is kiakadtam ezen, de a 1430-on az ügyintéző mondta ezt.

 2. Helme - 2010.09.22. 19:40

  Elméletileg, ha azt a nyomtatványt töltöd le ami a t honlapján van nem kel közjegyző- legalábbis cégnél

 3. Jarrekstar - 2010.09.22. 19:46

  Cégnél valóban nem. Én magánszemélyre gondoltam.

 4. Crazy - 2010.09.22. 19:49

  CU THERE FOLKS!:)

 5. kevcso - 2010.09.22. 20:11

  Sziasztok!

  Én csak azt nem értem,hogy az árát miért nem közölték?:-((

 6. semmy - 2010.09.23. 01:13

  Sziasztok

  A személyi + lakcim kártya mellé még egy hivatalos okmány kell(tb kártya, adó kártya, jogsi …)

  Magán személy magán személyt pedig valóban csak közjegyző által hatalmazhat meg, hiszen a meghatalmazáson lévő aláírás eredetiségét nem lehet mihez hasonlítani, míg cégeknél az aláírási címpéldányon látszik a meghatalmazó hivatalos aláírása!

 7. Bence - 2010.09.23. 01:22

  Éjfél van, árak sehol… :-(

 8. Bence - 2010.09.23. 10:04

  Na szóval én ott leszek kb. este 9-től, és bűvésztrükkökkel fogom szórakoztatni a gyanútlan sorbanállókat… van pár iPhone-os trükköm is! :-) Könnyű lesz megismerni, varázspálca.hu – BENCE feliratú sárga színű pólóban leszek! :-)

Szólj hozzá Te is!