Ingyenes navigáció a T-Mobile jóvoltából iPhone-ra

Helme 2010.08.26. 16:54 iPhone, Programok 6 hozzászólás 5 674

A T-Mobile az elmúlt időben egyre többet figyel az ügyfeleire. Bár ők nem csinálnak különféle promóciókat amiben, két mozijegyet adnak egy áráért, s közösségi médiában sem nyomják annyira jól, mint vetélytársaik, azért lépten-nyomon lehet találkozni apró ajándékokkal. Ugye ilyen volt először a T-Mobile karácsonyi dal, amiért százezrek ácsingóztak, most pedig ingyen ad navigációs szoftvert a cég. Mától a T-Mobile előfizetői díjmentesen tölthetik le iPhone-jukra a Navigon select teljes értékű navigációs program Magyarországon használható változatát. Az App Store-ban elérhető Navigon select T-Mobile Edition navigációs szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb magyarországi térképanyagával 2 évig ingyenesen használható és frissíthető. A Navigon select T-Mobile Edition az iPhone beépített GPS-vevőjét használva Magyarországon segít a könnyebb tájékozódásban.

A program számos hasznos funkciója révén autós, kerékpáros és gyalogos navigációra egyaránt alkalmas. Az autósokat a sávnavigáció és az autópálya-lehajtók grafikus megjelenítése, valamint a közelben lévő parkolóházakhoz való navigáció segíti. Emellett a Navigon program használatát az intelligens címkeresés, a „Vigyél haza” lehetőség, az automatikus átváltás állított és fektetett formátum között, a navigáció automatikus folytatása a hívás befejezését követően funkciók teszik egyszerűbbé. A felhasználó kényelmét szolgálja továbbá, hogy a Google keresési találatok megjeleníthetők a térképen, valamint lekérdezhető a célállomás és az útvonal mentén várható időjárás is.

A navigációs alkalmazás a T-Mobile akciós kedvezményeként 2011. június 30-ig ingyenesen tölthető le a magyarországi App Store-ból iPhone 3G és iPhone 3GS készülékekre (iOS 3-as verziótól felfelé). A Navigon select T-Mobile Edition a letöltést és aktiválást követően 2 évig ingyenesen használható és frissíthető. A program a magyar App Store-ban Navigon select T-Mobile Edition néven található meg. Fontos, hogy a telepítéskor az iPhone memóriájában kétszer akkora helyre van szükség, mint amekkora a fájl mérete, azaz 3,6 giga.


Letöltöm!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

6 hozzászólás

 1. zoli - 2010.08.27. 11:28

  Sziasztok!

  Nekem USA fiókom van így nem engedi letölteni az iTunes !!!!!!!!!!

  HELP !!!!!!!!!!!

 2. Muhadnagy - 2010.08.27. 21:04

  Zoli csinálj egy magyar acc-ot, én is így tettem, mert nekem is csak usa accom volt. viszont lenne kérdésem aki már tesztelte. 3G-n miért van az, hogy nekem mindig azt írja, hogy nincs gps jel? ha kint állok a puszta közepén akkor is csak a szimulálást csinálja, pedig ha lenne jel akkor menne…

 3. Gekko - 2010.08.30. 17:03

  Sziasztok én is szeretném letölteni az alkalmazástd,de amikor át akaor váltani a magyar iTunes ra akkor kötelezően meg kell adni egy bankkártya számot. Hogyan tudom kikerülni hogy ha nincs kártyám vagy nem akarom megadni? És utánna vissza tudok térni az amerikai iTunes – hoz, úgy , hogy nem adok meg kartyaszamot, mint ahogy eddig sem tettem? Köszi a válaszokat!

  • KeleMan - 2010.08.30. 20:53

   Sehogy! :( Ha szükséged van a programra, akkor szükséges regisztrálj a magyar boltba is…

 4. Kriszti - 2011.06.09. 16:33

  Sziasztok! Nekem eddig tökéletesen működött a 3G-n a gps, aztán kb két napja már csak azt írja ki, hogy nincs gps jel. Modem firmware: 05.15.04 Azt mondták, hogy ezt ne nagyon frissítsem, mert elveszik a gps funkciója. Nos én nem is frissítettem azóta, szóval biztos, hogy nem amiatt van ez. Esetleg valaki tud valami megoldást? Lehetőleg olyat, amivel nem kell frissíteni.

 5. Roti - 2011.06.17. 09:35

  Feltettem es megelegedessel hasznalom. Azt ertem hogy a telepiteskor kell neki a dupla hely, azt viszont mar nem hogy utana miert nem szbaditja fel a tarhelyet. Magyarul miert nem torli a telepito ipa-t.

  Feleslegesen veszi el a helyet. Lehet ezt valahogy torolni??? Kerlek segits ha tudod. Koszi.

Szólj hozzá Te is!