Új iPad reklám jelent meg

KeleMan 2010.08.20. 18:22 Apple, iPad, Videók 1 db 136

Az Apple ismét kitett magáért. A minimalista, de mégis a lényeget megragadó televízió reklámot készített a már oly sikeres iPad készülékéhez. Nyilvánvaló a dolog. A termék eladja önmagát. Mindenki tudja, hogy egy nagyon jó eszközről van szó. Hangzatos jelzőkkel és egy pár alkalmazás bemutatásával ugyanis teljes egészében lefedi bármelyik vásárlói réteget, így egy olyan célközönséget teremt, amelyben mindenki a magáénak szeretne tudni egyet. A 30 másodperces spotban olyan népszerű alkalmazásokat is bemutatnak, mint a Flipboard, az iBooks, a Twitter és a Pages is.

Már csak egy kérdés vár megválaszolásra. Magyarországon mikor lesz végre elérhető??? Sajnos valószínűleg ebben az évben már nem. Sőt! Még azt is el tudom képzelni, hogy Magyarországra egyáltalán nem is fog kerülni az iPad készülékből, majd csak az esetleg már kamerával is ellátott és továbbfejlesztett iPad 2-es készülékből. Hiszen gondoljunk csak bele, anno az első iPhone sem volt hivatalosan kapható országunkban, csak a 3G megjelenésével lett bevezetve az. Reméljük az iPad nem jut erre a sorsra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2010.08.24. 20:03

    http://koponyeg.hu/jatek/nie15500

    Ezt feltétlenül nézzétek meg !

Szólj hozzá Te is!