Készülékbiztosítás a T-Mobile-tól

KeleMan 2010.08.11. 11:22 Egyéb, iPhone, Kiegészítők 6 hozzászólás 1 372

A tegnapi nap folyamán a T-Mobile egy új szolgáltatást vezetett be, melynek használatával, már akár havi 490 forintért biztosíthatjuk drága mobiltelefonunkat leejtés, törés és véletlen kimosás ellen. Plusz háromszáz forintért pedig a rablásnak vagy betöréses lopásnak áldozatul eső készülékünket is pótolják.

2010. augusztus 10-től bármely telefonkészülékre, amelyet a T-Mobile-tól vásárolunk tehát, a vásárlás pillanatától az azt követő hatvan napig készülékbiztosítást lehet kötni, amely a mobil rongálódása vagy ellopása esetén fedezi a javítás vagy csere költségeit. A nagyobb értékű készülékek esetén a havi 490 vagy 790 forintos díj biztos megéri azoknak, akik gyakran leejtik, vízbe pottyantják vagy éppen nyilvános helyen felejtik készüléküket. A kétféle díjszabás kétféle biztosítási csomagot takar: a drágábbik, extra csomag a rongálódás mellett a lopás ellen is véd, illetve a javítás vagy készülékpótlás esetén fizetendő önrész is alacsonyabb, csupán 4500 forint az alap csomag 6000 forintos díjával szemben. Rongálódás esetén – amennyiben az nem garanciális természetű vagy már lejárt a jótállás – a T-Pontokban vizsgálják be a telefont és vagy javítják, vagy cserélik, ha pedig javíthatatlan és már ki is került a kínálatból, hasonló képességű és értékű másik készülékkel pótolják.

Lopás esetén egy rendőrségi feljelentésről készült jegyzőkönyvet kell bemutatni, de az ügyeskedőknek jó tudni, hogy egy évben csak két készülékcserére van mód. A sajtóbemutatón Megyeri Tibor, a T-Home marketingigazgatója elmondta, hogy mennyiségi kedvezményt nem terveznek bevezetni, de a hűségkártyákkal rendelkező ügyfelek engedményt kapnak az önrészből, melynek mértéke aranykártyás ügyfelek estén 10, platinakártyásoknál 20 százalék. A Telekom partnere a szolgáltatás nyújtásában az ACE European Group biztosító, s az első évben mintegy húszezer szerződéskötésre számítanak.

Mondanom sem kell, hogy nekünk iPhone használóknak mennyire jól is jön egy ilyen szolgáltatás. Az iPhone 4 bevezetésével én tuti megkötök egy szerződést az Extra csomagra is, mert bár dédelgetni fogom a drágát és vigyázni fogok rá, mint a szemem fényére, de az ördög nem alszik, sosem lehet tudni.

További információk és feltételek a T-Mobile hivatalos oldalán olvashatóak: T-Mobile – Készülékbiztosítás

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

6 hozzászólás

 1. Zavaros:) - 2010.08.12. 14:08

  Egy valamit nem nagyon értek, ez az önrész (4500 és 6000 HUF). Ez most mit jelent? Ha ellopják az iPhone-omat, akkor 4500 ill. 6000 forint kedvezménnyel vehetek ujjat, vagy ennyit kell fizetnem egy új iphone-ért? Valaki magyarázza már el lécci:)

  • KeleMan - 2010.08.12. 15:28

   Szia! Igen! Ha van biztosításod, pl. lopásnál az Extra csomag jön jól, és ezt valóban tudod igazolni, mármint, hogy ellopták (rendőrségi feljelentés, jegyzőkönyv, egyebek), akkor 6000Ft-ért kapsz egy újat! :)

 2. Zavaros:) - 2010.08.12. 17:53

  Ez nagyon jó :D Akkor az iPhone 4-emnél biztos, h megkötöm :D A mostaninál is néha parázok, h elveszi valami suttyó én meg telo nélkül maradok, de ez megéri és nem kell akkor annyira idegeskednem :D Főleg majd az újnál :D

 3. Zavaros:) - 2010.08.12. 18:47

  jah:) és köszi a választ :D

 4. connor - 2010.08.19. 21:19

  Off:
  iPhone 4 nyereményjáték! http://j.mp/aN3pvy

 5. Bömi - 2010.11.12. 17:29

  Sziasztok, hát sikerült vízbe pottyannia az iPhone 4-emnek, kötöttem rá biztosítást.. de nem tudom, h mit takarhat :DD sztetek meg oldja a problémát a biztosito?:D

Szólj hozzá Te is!