Lezárult a szavazás! Új szavazás indult!

KeleMan 2010.07.19. 09:31 Apple, iPhone, Szavazás 3 hozzászólás 239

Lezárult az előző szavazásunk. Ismét rekordot döntöttünk! Nem is akármilyet! Több, mint ötszázan válaszoltatok a kérdésünkre! Nagyon köszönjük Nektek! Arról érdeklődtünk, hogy kinek mennyire is tetszik és jön be az új iPhone 4 készülék, vagyis vásárolna-e az új Apple csodatelefonból? A szavazók 58,18%-a, 320 szavazattal biztosan vesz új telefont, míg 22%-a a voksolóknak még gondolkodik rajta. Ezáltal a teljes válaszadók kétharmadának (70,18%-a) tetszik az új kütyü. A maradék 109 szavazó pedig közel azonos százalékban vélekedik úgy, hogy ez csak egy hype, vagy megfelel az a telefon készülék, amit jelenleg is használ.

Természetesen új szavazás is indul! Az épp aktuális “Antennagate” botrány után, mi mást is kérdezhetnénk tőletek? “Magyarország határain belül tapasztaltátok-e, hogy az iPhone készülékkel megszakadnának a hívások?” Ezalatt természetesen nem csak az iPhone 4, hanem a 3G és 3GS készüléket használók válaszait is várjuk, akár a T-Mobile, Telenor vagy Vodafone hálózatát használják.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. pip - 2010.07.19. 12:19

  háát egy dolog biztos….
  Az iPhone 3GS telefonom dobta már le a vonalat mondjuk 100 bol egyszer.
  De ezt azért meg kibirom.
  Nagyon jó kis telefon ez.
  Reméljük, hogy a 4 és változata is hasonlóan jól fog működni.
  Egyébként valószínűnek tartom, hogy itt nálunk nem lesz annyira érzékelhető a hálózat eldobálása.
  Majd meglátjuk.
  Bár azt azért nem igazán értem, hogyha az Apple 100 millió dollárt költ a fejlesztésre akkor miert nem hallgattak arra a mérnökre aki jelezte ezt a problémát!!??
  szóval érdekes dolgok ezek, de hajrá szifon:>

 2. CooBy - 2010.07.21. 14:34

  @pip:

  Talán mert lehet hogy nem is volt mérnök aki jelezte??? Szerintem ez is olyan hír, mint az, hogy Steve egy válasz-emailban flegmán azt írta, hogy fogd másképpen, aztán az Apple kiadott egy sajtóközleményt, hogy ez kamu. És ha belegondolsz a mérnök helyébe: te kockáztatnád az amúgy (feltételezem) jól fizető állásodat azzal, hogy céges titkot szivárogtatsz ki??? Ugyan már! Neki aztán tök mindegy lett volna. Nem kell mindent feltétel nélkül elhinni, ami megjelenik a médiában. Steve is lehet hogy arrogáns, de egy zseni, abból ítélve, ahogy vezeti az Applet. Van annyi esze, hogy nem b@*#za el az Apple- és a saját imázsát.

  Persze nem állítom, hogy biztosan nem igaz, de elég langyos egy story.

  • KeleMan - 2010.07.21. 17:29

   Teljesen egyetértek CooBy szavaival.

Szólj hozzá Te is!