Micro Sim kártya a Vodafone-nál is!

KeleMan 2010.07.18. 21:37 Egyéb, iPhone, Kiegészítők 0 db 1 945

Kezdi utolérni a Vodafone a T-Mobile-t, már legalábbis ha a Micro Sim kártya kérdést nézzük. 2010. július 15-től ugyanis a Vodafone kínálatában is elérhető lett a Micro Sim kártya. A Vodafone ezt írja róla. Tárolókapacitásuk megegyezik a jelenleg forgalomban lévő kártyákéval (250 név és telefonszám, 50 SMS). Annak érdekében, hogy az előrelátó ügyfeleknek később ne kelljen kártyát cserélni, olyan micro-SIM-et kínálunk, amely használható a hagyományos telefonokban, majd ha olyan készüléket vásárol a későbbiekben, ami micro-SIM-mel működik, egész egyszerűen el tudja távolítani a felhasználó a jelenlegi SIM keretből (SIM plug-in) a még kisebb kártyát és máris behelyezhető az új készülékbe. Az üzletekben a hagyományos postpaid SIM kártyák csomagolására felkerül egy Vodafone micro-SIM feliratú matrica, amellyel rögtön megkülönböztethető, hogy hagyományos vagy micro-SIM-et tartalmaz a csomag.

Más. Hamarosan a Telenor (régi nevén Pannon, még régebbi nevén Pannon GSM) is csatlakozni fog, legalábbis iskolakezdésre. Ugyanis hivatalos Twitter csatornájukon ezt írták. 2010. szeptember 1-re tehát minden egyes szolgáltatónál elérhető lesz a Micro Sim kártya. Lehet agyalni, hogy ez mit jelenthet…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!