Megjelent az iPhone 4!

KeleMan 2010.06.24. 18:18 Apple, iPhone, Kiemelt hírek, Videók 3 hozzászólás 246

2010. június 24. Egy mérföldkő a mai nap – ismét – az Apple történelmében. Megjelent az iPhone 4 készülék. A telefon, amely újra megváltoztat mindent – az Apple szerint. A mai nap folyamatosan értesültem a hírekről, olvastam a külföldi oldalakat. Érdekes dolgok történtek. De haladjunk szépen sorban.

Az előrendelők közül volt már, aki a tegnapi nap folyamán kézhez kapta a készüléket. Következzen kettő “unboxing” videó.

Az új készülékről számtalan elismerő kritika jelent meg, magasztalták a kijelzőt és beépített 5MP-es kamerát is. Álljon itt néhány fotó és videó is, melyet az új készülékkel rögzítettek.

Ami még fontos az a FaceTime, erről is jöjjön egy videó.

Sajnos, ahogy szokás számtalan hiba is felütötte a fejét az új készülékkel kapcsolatban, erről a következő bejegyzésben hamarosan beszámolunk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Muhadnagy - 2010.06.24. 21:40

    csak nem az antennára gondolsz? :D:D:D:D:D

    • KeleMan - 2010.06.24. 22:53

      De, sajnos arra és az elsárgulásokra gondolok, közben kitettem a bejegyzést! :D

Szólj hozzá Te is!