Magyar fejlesztés! – BACIS – The Puzzle Game

KeleMan 2010.06.23. 18:18 Apple, iPad, iPhone, Játékok, Videók 0 db 177

A napokban egy független magyar fejlesztőcég, az AntDroid Games csapatának megjelent az első alkalmazása az Apple online boltjában. A BACIS – The Puzzle Game 1,59€-s áron érhető el, ami kezdésnek nekem kicsit magasnak tűnt, de ha hozzávesszük azt, hogy mind iPhone, iPod Touch és iPad készüléken is használható, már barátibbnak tűnik. Egy olyan logikai játékról van szó, amelyben különböző bacilusokat kell a “lefolyó” felé mozgatni, hogy azok eltűnjenek, de anélkül, hogy elhagynák a pályát. Sajnáltam azonban, hogy a magyar nyelv kimaradt a játékból, csak angolul elérhető, de az is igaz, hogy nagyon sok szöveget nem fogunk találni a játékban.

Logikát igénylő feladatokat azonban annál inkább. Az ujjunkkal tudjuk kijelölni a bacilusokat, majd egy húzással a megfelelő irányba mozgatni azokat. Nem mindegy azonban, hogy milyen sorrendben haladunk. Ahhoz, hogy 100%-ra teljesíthessünk egy adott pályát nagyon oda kell figyelni mindenre. A több mint 300 pálya, több órányi szórakozást nyújt, az aranyos grafika pedig szerethetővé teszi a játékot. A zene és hangok a helyükön vannak, kellemesek, de hosszú távon sajnos igazán repetitív. Ettől függetlenül ajánlom, hogy töltsétek le bátran, ezzel is támogatva a fejlesztők munkáját.

Hivatalos oldal: BACIS – The Puzzle Game
Fejlesztők oldala: AntDroid Games


Letöltöm!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!