Ilyen lesz az iSlate (iTable)?

KeleMan 2010.01.04. 12:01 Apple, iPad, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 221

Nem akarok messzemenő találgatásokba belefolyni, de azt tudom, hogy alig várom, hogy bemutassa az Apple. Persze még azt sem tudjuk, hogy létezik-e egyáltalán. Különböző piaci elemzőcégek, gyártók nyilatkozatai, pletykái alapján azonban 99%-os biztonsággal állítható, hogy az Apple valami nagyon komoly dolgot készít a boszorkánykonyhájában.

Egyesek az iPhone-hoz hasonlítják az iSlate-et, nemcsak kinézetben, hanem abban is, hogy ugyanúgy forradalmasítani fogja a számítógépipart, mint anno 2 éve az iPhone tette azt a mobilpiacon. Időközben sorra jelentek meg a fanatikus rajongók által készített képek, videók, leírások, hogy mit is fog tudni az iSlate (iTablet). Álljon itt pár kép és videó, hogy mindezt hogyan is képzelik el.

2010. január 26-án remélhetően minden kiderül, mivel az Apple ezen a dátumon lefoglalta a San Francisco-i Yerba Buena Center for the Arts színpadát néhány napra, hogy egy Media Event keretében bemutasson néhány “újdonságot”.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. blabla - 2012.11.30. 23:40

    az a keret nélkuli dizájn nagyon teccik kár hogy nem ilyen lett :D

Szólj hozzá Te is!