Újabb érdekesség – Főzz az iPhone-od segítségével

KeleMan 2010.01.03. 22:40 iPhone, Programok 0 db 100

Az alkalmazás a Jamie Oliver’s 20 Minute Meals nevet kapta, az ötven receptből álló kaják 20 perc alatt elkészíthetők, az alkalmazás tartalmaz bevásárlólistát, mértékegység átváltót is, aki pedig találomra szeretne egyet kiválasztani, annak csak meg kell ráznia a mobilját és rögtön kap egy ötletet arra, hogy mit is kellene főzni.

Azoknak készült, akik megunták a gyors-éttermi menüket, és rászánták magukat arra, – most azt kellene írnom, hogy amire nekem még nem sikerült magam rászánnom?! :D – hogy főzőkanalat ragadjanak… A programban összesen 50 recept található meg, elkészítését a mesterszakács lépésről lépésre mutatja be, ráadásul a hozzávalók mellett megtalálhatóak videók is, hogy kicsit könnyebb dolgunk legyen… A videókban  többek között a konyhakés helyes használatát, a zöldségek, fűszerek előkészítését és a tökéletes steak sütését mutatja be. Hát sok sikert a főzéshez…

Nézd meg ezt videót, magáért beszél!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!