Bluetooth billentyűzet iPhone-hoz

KeleMan 2010.01.01. 17:35 Egyéb, iPhone, Kiegészítők 0 db 1 684

Újabb találmány látott napvilágot amivel nem kell sem virtuális, sem mobil QWERTY billentyűzeten szenvedni, ami jó is, de nem fogok az utcán egy számítógép billenyűzetével sms-t írni. A legújabb ötlet ugyanis az, hogy Bluetooth adatkapcsolat segítségével összekötünk egy Jailbreak-es (!) iPhone-t és egy Bluetooth-os billentyűzetet, így ugyanúgy gépelhetünk, mint a számítógépen. Az biztos hogy meggyorsítja a szövegbevitelt, de nem sok ember alapfelszerelései közé tartozik a billenyűzet mikor elmegy otthonról, ezért szerintem nem olyan praktikus. Azért meg kell hagyni hogy okos ötlet.

Hogy végrehajtsuk ezt a műveletet meg kell vennünk a BTstack Keyboard nevű alkalmazást a Cydiában 5$-ért és egy az alábbi videóban is látható Bluetooth-os billenyűzettel rendelkeznünk. – a projekt egyébként 2009 év eleje óta készül – A készülékek párosítása nagyon egyszerű (hasonló lehet mint 2 mobilt összepárosítani) és az iPhone teljes menüjében vagy bármelyik programban használható a teljes értékű billentyűzet. További részletek a videóban…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!