2023-ban érkezhet az első hajtogathatós és Apple Pencil támogatott iPhone

HusztiD 2021.02.17. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 572

Folding-iPhone-with-Apple-Pencil-support-rumor

Nem ez az első eset, hogy egy hajtogatható iPhone-ról szólnak a hírek, hiszen az elmúlt években megannyiról olvashattunk már. Időközben több gyártó is bemutatta saját modelljeit, hogy miképp képzeli el a hajtogathatós okostelefonok világát, azonban egyelőre senki sem mutatott be maradandót.

Az EqualOcean elemzői kicsit messzementek, s arról tippelgettek, hogy az Apple két év múlva, 2023-ban mutatja be az első hajlítható iPhone-ját. Ha minden igaz, akkor a telefon 7,3-7,6 colos OLED kijelzővel rendelkezik, ami mellett még az Apple Pencilt is támogatni fogja.

Mivel ezek csak elemzői jóslatok, így nem érdemes belőlük messzemenő következtetéseket levonni. Igazából érdekes az a felvetés, hogy az Apple első hajlíthatós telefonja Apple Pencil támogatást kaphat, de mint tudjuk, semmi sem elképzelhetetlen, hiszen anno az iPad-et is úgy mutatták be, mint amelyhez az ujjainkon kívül semmilyen más kiegészítő nem kell.

Sajnos bővebb információkat sem osztottak meg az elemzők, hogy ezen felül milyen lehet maga a telefon. Mi kíváncsian várjuk, hogy ezek pletykák maradnak-e, vagy tényleg dolgoznak hasonló prototípuson a kaliforniaiak, illetve, hogy sikerül-e idővel egy olyan készüléket bemutatni, amely kinövi azokat a hibákat, melyekkel most még a rivális gyártók telefonjai rendelkeznek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!