Hónapokkal tolhatja az 5G-s iPhone 12-t megjelenését az Apple

HusztiD 2020.03.27. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 205

iphone11proguide-800x600

Az elmúlt hónapokban megannyi pletykát olvashattunk az iPhone 12 modellekről, azonban az utóbbi időben egyre zavarosabb, hogy pontosan mi lesz, ahogyan a koronavírus is kihatással van a dolgokra. A Nikkei közölte le ezúttal a legújabb információkat, melyek szerint biztosan csúszni fognak az 5G-s modellek.

A korábbi beszámolókból idézőjelesen megtudhattuk, hogy az Apple négy telefont dob piacra: két OLED-es Pro modellt 6,1 és 6,7 col méretben, míg két “mezei” LCD-s telefont 5,4 és 6,1 colban. A különbség ezúttal is a kijelzőknél fog jelentkezni, illetve pluszban a konnektivitás, ugyanis csak az OLED kijelzővel felvértezett telefonok kapják meg az 5G-t.

Amennyiben hitelesek az oldal információi, akkor az Apple szeptemberben dobja piacra a két LCD-s telefont, azonban a Pro modellek sorsáról még nem döntöttek. Az almások attól félnek, hogy javarészt a koronavírus okozta gazdasági helyzet miatt nem tudnának annyi telefont eladni a csúcsmodellekből, mint szeretnének, így ezek akár hónapokkal később érkezhetnek, mint a mezei tizenkettes modellek.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak szóbeszédek, hogy pontosan mi lesz, arról még nem tudni. Egy biztos, a jelenlegi helyzet erős kihatással lesz minden nagyvállalat eladásaira, így simán elképzelhető az, hogy az Apple valóban csúsztat az 5G képes telefonok megjelenésével annak érdekében, hogy ha később dobják piacra, akkor nagyobb lesz rájuk a kereslet.

Vigyázat! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!