Továbbfejlesztett Face ID-t kap az iPhone 12

HusztiD 2020.01.20. 13:55 iPhone 0 db 1 503

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Az Apple elsőnek az iPhone X-ben mutatta be a Face ID-t, amit azóta az iPhone Xs, Xr és 11 modelljeiben láthattunk. Három generáció jelent meg, azonban az almások eddig ugyanazokat a hardverelemeket használták, az iOS 13-nak köszönhetően szoftveresen sikerült egy kicsivel gyorsabbá tenniük a feloldást.

A Barclays elemzői szerint várható, hogy az idén megjelenő csúcs iPhone 12 Próban az Apple egy továbbfejlesztett TrueDepth kamerarendszert alkalmaz. Pontosan nem részletezték, hogy mire számíthatunk, de ezúttal úgy néz ki, hogy nem csak szoftveresen, hanem hardveresen is gyorsabbá, megbízhatóbbá teszik. Kijelzőbe épített Touch ID-ről ezúttal nem szóltak a hírek. Valamint szintén nem új keletű a dolog, de most is felmerült, hogy a csúcsmodell hátlapi kameráját is továbbfejlesztik, így megjelenik a Time-of-Flight rendszer, aminek köszönhetően sokkal jobb mélységélességet kaphatunk valós időben.

Sajnos messze még az iPhone 12 megjelenése, hiszen várhatóan szeptemberben mutatja azt be Tim és csapata. Addig még megannyi felvetést fogunk hallani a telefonokról, így mi kíváncsian várjuk, hogy mire számíthatunk.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!