Az idei évi csúcs iPhone-ból likvidálhatják a Face ID-t; fotópályázatot hirdetett az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2020.01.11. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 486

Véget értek az ünnepek, immáron javában tapossuk januárt is, így összeszedtük az elmúlt napok legfontosabb és egyben legérdekesebb híreit.

experiments

Az idei évi csúcsmodellből likvidálja a Face ID-t és a kameraszigetet az Apple

Az elmúlt hetek folyamán többször olvashattunk arról, hogy iparági elemzők szerint milyen újdonságokkal érkeznek az idei évi csúcsmodellek. A Credit Swiss egyik elemzője egy pletykára hivatkozva állítja, hogy idén drasztikus változtatásokat hajt végre az Apple.

2020-iPhone-Touch-ID

Bővebben itt.

Night Mode Challenge: új fotópályázatot indít az Apple, amiért még akár fizetnek is

Az Apple minden év elején új pályázatot hirdet, melynek berkein belül várják az elhivatott felhasználókat, kik szeretnek az iPhone-jaikkal fotózni. Ezúttal sincs másképp, hiszen a kaliforniaiak a hivatalos oldalukon jelentették be, hogy a Shot on iPhone kampányon belül várják a jobbnál jobb képeket január 29-ig.

Apple_Shot-on-iPhone-Challenge-2020_Austin-Mann_01072020_big.jpg.large_2x-800x533

Bővebben itt.

Közel háromszor több bevételt generált karácsonykor az App Store, mint a Google Play áruház

Most, hogy immáron pár napja a 2020-as esztendőt tapossuk, kezdenek feléledni az elemzők, s kiadni az első számokat arról, hogy mik történtek az elmúlt napok folyamán. Ezúttal a Sensor Tower számolt be arról, hogy az Apple újabb rekordokat állított fel.

app-store-gold-icon

Bővebben itt.

Az iPhone aktiválások uralták a karácsonyi időszakot

Most, hogy már egy jó ideje véget ért karácsony, a Flurry elemzőcsapata kiadta, hogy milyenek voltak az aktiválási arányok az ünnepek alatt. Sajnos az alábbi statisztikában csupán az amerikai piac adatai szerepelnek, de ettől függetlenül érdekes látni, hogy miképp tarolt az iPhone.

iphonelineupguide-800x600

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében láthattuk milyen látványos felvételek készülnek, ha a tűzzel játszik az Apple, majd láthattuk milyen lesz a három kamerás iPad Pro. A Samsung bejelentette, hogy február 11-én mutatja be legújabb csúcsmodelljét, ami után megtudhattuk, hogy immáron emojit is gravíroz az AirPods töltőtokjaira az Apple.

emoji

A hét második felében jött egy olyan hír is, mely alapján hamarosan piacra dobja a Product RED Apple Watch-csot az Apple, majd új renderképeken nézhettük meg, milyen lesz az iPhone 9 / SE 2. Végül megtudhattuk, hogy miért nagyon hasznos a watchOS 6 zajszint mérő funkciója, illetve ha minden jól megy, vékonyabb és jobb OLED paneleket kapnak az idei évi iPhone modellek.

Ezek voltak a 2020-as év második hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!