Továbbra is szárnyal az Apple; újabb problémák az iOS 13.2-ben – mi történt a héten?

HusztiD 2019.11.02. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 2 060

Újabb hetet tudhatunk magunk mögött, s immáron kezdetét vette a 2019-es év utolsó két hónapja.

camera_bump

2019 Q4: tovább szárnyal az Apple

A várakozásoknak megfelelően, az Apple tegnap este folyamán tartotta meg az aktuális, 2019 Q4-es pénzügyi konferenciáját. Ahogyan azt hónapokkal ezelőtt beharangozták, innentől sajnos nem osztják meg, hogy hány millió terméket (iPhone, iPad és Mac) passzoltak el az elmúlt három hónapban, azonban azt megtudhattuk néhány extra információ mellett, hogy mekkora volt a bevétel és a profit mértéke.

applemoneyhero

Bővebben itt.

Hoppá, itt az AirPods Pro!

Az elmúlt napokban egyre többet olvashattunk az AirPods Próról, azonban mára hivatalos lett. Az Apple bármilyen nagyobb médiaesemény-bejelentés nélkül mutatta be a fülesének legújabb tagját. A megosztott videók és a leírások alapján egészen jópofának tűnik az új füles.

maxresdefault

Bővebben itt.

Iszonyatosan gyatra az iOS 13.2 memóriafelhasználása

Az Apple az elmúlt napok folyamán adta ki az iOS 13.2-t, de úgy tűnik, hogy továbbra sem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Mint mi magyarok tapasztalhattuk, az iOS 13 eleve tele van súlyos hibákkal, ugyanis bizonyos felhasználóknál sorra dobja el a hálózatot a telefon.

ios-13-1

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy frissítésre szólítja fel az iPhone 5 felhasználókat az Apple, majd ezt követően felmerült, hogy bajban lehet a Spotify. Viszonylag hamar, de a hét elején megérkezett az iOS és az iPadOS 13.2, valamint felmerült, hogy az iPad Prókból ismert ProMotion kijelzővel érkezhetnek a következő évi iPhone modellek.

airpods-pro-teardown-ifixit

A hét második felében megtudhattuk, hogy átmenetileg fagyasztotta az iOS 13.2 a HomePod-okat, de szerencsére ezt két napon belül sikerült kiküszöbölnie az Apple-nek. Végül, de nem utolsó sorban láthattuk a Samsung legújabb hajtogathatós okostelefonjának a koncepcióját, majd az iFixit darabjaira szedte az új AirPods Prót.

Ezek voltak a 2019-es év negyvennegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!