Hatalmas dobásokkal készül jövőre az Apple

HusztiD 2019.10.24. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Mac 3 hozzászólás 1 345

tim-cook-thumbs-up-smile

Lassan véget ér a 2019-es év, sokan pedig már arra kíváncsiak, hogy mivel rukkolnak elő a nagyvállalatok a következő évben. Az Apple-t illetően számos pletyka volt idáig, hogy miket várhatunk, azonban most a Bloomberg közölt le újabb információkat, hogy milyen újdonságokra számíthatunk az almásoktól.

Mit várhatunk a következő évben? Ugyebár az 5G egyre inkább terjed, ezt megelőzően pedig számos pletyka szólt arról, hogy a következő iPhone modelleknél erre a technológiára vált a jó öreg LTE-ről az Apple. Ha mindez nem lenne elég, akkor a telefonok mindegyike OLED kijelzővel érkezik, illetve ezentúl az 5,4, 6,1 és a 6,7 col lesz a standard méret a jelenleg bevált 5,8, 6,1 és 6,5 helyett.

Elviekben a hátlapi kamerák is jelentős változáson esnek át, mivel ToF szenzorokat kapnak, amivel lényegében képesek lesznek a jobb mélységélesség kezelésére, ergo a jelenleginél is sokkal jobb képeket és videókat készíthetünk. Ha mindez nem lenne elég, akkor várható, hogy következő év őszén mutatkozik be a kaliforniaiak okosszemüvege egyaránt.

Végül pedig a Bloomberg úgy tudja, hogy a következő évben jelentős Mac frissítésre várhatunk, ugyanis az Apple hosszas éveket követően ejti az Intelt, s immáron a saját ARM processzorait fogja alkalmazni a gépeiben. Hogy milyen lesz az átállás, arról nem szólnak a hírek, de nyilván bízhatunk annyira az Apple-ben, hogy megpróbálják minél problémamentesebben megoldani a helyzetet. Nem utolsó sorban pedig visszatér a pillangó mechanika helyett az ollósra az Apple

Dióhéjban ezeket várhatjuk a következő év folyamán az Apple-től, ezen újdonságokkal pedig ismételten nagyot robbanthatnak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. g - 2019.10.28. 21:08

    Hatalmas dobások: 5G, oled aztaaaa ez ám az innováció, várjunk csak á mégsem ez nem az, de hatalmas dobás:))
    Jobban járnánk, ha Tim elmenne nyugdíjba, na az lenne nagy dobás.

  2. Bendegúz - 2019.10.28. 21:55

    kicsit le van maradva céh…. már most bele kellett volna tenni az 5g-t. de gondolom 400 ezer forintért nem fért bele. ótvar kamerájától van elájulva. még mindig csak 2x optikai zoomra képes. nem lesz ott semmi innováció, arra már képtelen az apple, Nokia sorsára jut.

  3. Laca - 2019.10.31. 10:08

    Osztom “g”kommentjét! Az igazi innováció az Apple menedzsmentjének teljes cseréje lenne…

Szólj hozzá Te is!