Íme az első kiszivárgott kép a háromkamerás iPad Próról

HusztiD 2019.09.18. 13:55 iPad, Pletykák 2 db 246

2019-iPad-Pro-dummy

Pár hete felmerült, hogy az Apple nem csak a frissen bemutatott iPhone 11 Pro modelljeibe pakolja bele a három kamerát, hanem a 2019-es iPad Próba egyaránt. Eddig kétes volt a pletyka, mi több, még most is az, azonban a legújabb infókkal egy jól ismert és egyben megbízható szivárogtató, Sonny Dickson számolt be.

Sonny az alábbi képet osztotta meg, valamint megjegyezte, hogy a rajta látható tablet egy úgynevezett dummy modell, amely az új iPad Pro végleges formatervét ábrázolja. Információi elviekben ismételten megbízható forrásból származnak, s az Apple ezzel szeretne kedveskedni azon professzionális felhasználóinak, kik a videógyártásnak élnek.

Továbbra is felveti a kérdést, hogy mégis mi értelme van mindennek egy tableten? Kik fognak ezzel fotózni, vagy videózni, ami később értékelhető is lesz? Egy professzionális felhasználó telefonnal is ritkán készít felvételeket, nemhogy egy tablettel. Mindenesetre érdemes a mostani infókat óvatosan kezelni, illetve várni októberig, ugyanis előreláthatóan ekkor rendezi meg legújabb médiaeseményét az Apple, ahol bemutatják a szóban forgó tabletet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Tolembol - 2019.09.18. 18:05

    Miert nincs telefon funkcio a tabletben?

  2. kukcsi - 2019.09.18. 21:55

    Van telefon funkcio minden ipaden, ha a wifi ua

Szólj hozzá Te is!