Kedvezményes születésnapi akcióval vár a tíz éves iDoki!

HusztiD 2019.09.02. 09:55 iDoki, Kiemelt hírek 2 db 736

3

Idén szeptemberben ünnepli működésének tizedik születésnapját az iDoki, ennek apropóján a születésnapos újabb, az eddigieknél is fantasztikusabb akciókkal kedveskedik, melyekről bizony nem érdemes lemaradni. A legújabb hirdetmény berkein belül minden kiegészítőre és tartozékra 10 százalékos kedvezményt kaptok az eredeti Apple kiegészítők kivételével. Itt még nem ér véget az ünneplés, ugyanis a tizedik évforduló alkalmából, minden szervizszolgáltatásra 10 százalékos kedvezményt biztosítanak – legyen szó akár kijelző, vagy akkumulátorcseréről, esetleg hardveres karbantartásról bármilyen iPhone, iPad, Mac, vagy egyéb készülék esetében. Mindehhez csupán annyit kell tenni, hogy boldog születésnapot kívánsz a csapatnak.

Kívánj boldog születésnapot, s máris jogosult  vagy az alábbi akciókra:

- Minden – nem eredeti Apple – kiegészítő vásárlása esetén 10%-os árengedmény jár

- Minden szervizszolgáltatás 10%-os árengedménnyel vehető igénybe

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontján átadhatod az általuk küldött futárszolgálatnak a javításra szoruló Apple termékedet.

Látogass el üzleteikbe Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban és Pesten a Báthory utca 19. szám alatt, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha a termékekkel, esetleg szervizeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: https://idoki.eu.

Ne feledjétek, a születésnapi akció a mai naptól veszi kezdetét és egészen szeptember 30-ig, a zárásig leadott készülékekre vonatkozik.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. damak - 2019.09.20. 18:09

    Hiába irtam emailt 3. napja nincs válasz, jó ez az akció hátha kifut az időböl addigra.

  2. Sebők István - 2019.09.30. 06:58

    Nem a cikkhez szolnék hozzá! Kiváncsi vagyok hogy az új készülékekért hány ember tolongott az eladás kezdő napján?! Erről nem szólt a hiradás!

Szólj hozzá Te is!