5 éven belül megduplázza az App Store bevételeit az Apple

HusztiD 2019.04.02. 17:55 App Store, Apple, Kiemelt hírek 0 db 77

app-store

Egyre jobban pörög majd az App Store biznisz az Apple számára az elkövetkezendő évek folyamán, ugyanis a Sensor Tower csapata készített egy új előrejelzést, hogy mit várhatunk 2023-ig. Az Apple és a Google bevételei és letöltései évről évre növekednek, azonban a két gyártó duplázni fog a következő években.

Az App Store 2018-ban 47 milliárd dolláros bevételt generált, azonban 2023-ra 96-ra emelkedhet ezen szám, ami 104 százalékos növekedést eredményezhet. Ha arányokról beszélünk, akkor a Google Play látványosabban pörög majd, ugyanis ott tavaly 25 milliárdos forgalomról beszélhettünk, mely 2023-ra 140 százalékkal növekedhet, 60 milliárdra.

Az elemzők szerint az Apple még inkább betör az afrikai és a latin amerikai piacra, hiszen a számításaik alapján itt közel 300 százalékos növekedésre lehet számítani. Ha minden a számítások alapján megy, akkor Afrikában 420, míg Dél-Amerikában 430 millió dollárra növekednek majd a bevételek.

Ne feledjük, az Apple pont március végén mutatta be a legújabb streamszolgáltatásait, s köztük ott volt az Apple Arcade, amely egyelőre nagy remények elé néz nézhet. Ezen szolgáltatást csak ősszel fogják ugyan bemutatni, de kíváncsian várjuk milyen sikereket érnek el vele az almások.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!