Ejtési teszt: iPhone Xs Max vs Galaxy S10+, avagy mennyire bírja a strapát a Gorilla Glass 6?

HusztiD 2019.04.01. 15:55 iPhone, Videók 0 db 421

iphone-xs-galaxy-s10-drop-test

Most, hogy immáron egy ideje piacon van a Samsung legújabb csúcsmodellje, a PhoneBuff YouTube csatorna csapata készített egy új ejtési tesztet. Az Apple tavaly ősszel úgy reklámozta, hogy az iPhone Xs-ben van az eddigi legerősebb üveg, míg a nemrég megjelent Galaxy S10 család Gorilla Glass 6 előlapot kapott – hátul ugyanúgy az előző, 5. generáció található meg.

Az ejtést mindkét telefon esetében egy magasságról végezték el, s először hátlapra, majd a telefonok egyik szélére, s végül az előlapra ejtették. Igazából láthatjuk, hogy mindkét telefon nagyon könnyen törik, s egyik sem bírja a végletekig. A PhoneBuff csapata osztályozta az ejtéseket, s az első három körben 10 pontokat kapott az Apple, s kivéve csak a bónusz körben maradt el. A végeredmény 36-34 lett az iPhone Xs Max javára, így az lett kihirdetve győztesnek.

Talán fölösleges ilyen és ehhez hasonló versenyeket csinálni ejtési teszteknél, hiszen ha leejtjük a telefonunkat, s bereped, akkor is ugyanott fogunk tartani. Viszont az alábbi felvételből kiderült, hogy bármelyik telefonnal is rendelkezzünk, érdemes vigyázni rájuk, ugyanis egy óvatlan esés által alaposan bepókhálósíthatjuk a készüléket.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!