Újabb pletykák érkeztek a 2019-es iPhone modellek egyik fő újdonságáról

HusztiD 2019.03.18. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 599

2019_iphone_triple_camera_rendering

Mondhatni messze vagyunk az idei évi csúcsmodellektől, hiszen csak szeptember folyamán mutatja be azokat Cook és csapata. Korábban nem egy pletyka volt már arról, hogy az új telefonok közül a nagyobbik 3 kamerás kialakítást kap, azonban most a japán Macotakara erősített erre rá.

A japán blog információi egy meg nem nevezett forrásra mutatnak, melyek a kínai ellátási láncból származnak. Lényegében a mostani szóbeszéd megerősíti azt, amit eddig is tudtunk pletykaszinten, azonban két dolgot pluszban elárul. Az egyik, hogy nem csak a 6,5 colos telefon, hanem az 5,8-as is megkapja a három szenzoros kialakítást. Korábbi pletykák alapján csak a Max kapta volna meg, de az almások elviekben belátták, hogy immáron minden főbb riválisuk három kamerával támad, így ezért döntöttek ők is ennél a kialakításnál.

triple-iphone-camera-macotakara

A másik, s egyben fontosabb dolog, hogy új render képet osztottak meg a japánok, s ez alapján láthatjuk, hogy a szenzorok egy nagyobb kivágásban/kitüremkedésben fognak helyt kapni. Egyedüli különbség, hogy míg a korábbi koncepciókban háromszögben voltak a lencsék elhelyezve, addig itt szimmetrikus mód találhatjuk meg őket.

Ne feledjük, ezek csak újabb pletykák, így egyelőre semmi sem erősíti meg, hogy valóban ilyen telefont mutatnak be az almások. Mi azt mondjuk, hogy valóban célszerű lenne, ha az 5,8 colos telefon is megkapná a háromkamerás kialakítást, nem pedig csak a nagyobb, s egyben a drágábbik modell.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Peti - 2019.03.20. 08:31

    Reméljük tényleg csak pletyka! Borzalmasan néz ki.

Szólj hozzá Te is!