Egészségbiztosítási csomagokkal tennék elérhetővé idősek számára az Apple Watch-ot

HusztiD 2019.02.28. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 319

apple-watch-3-2

Folyamatosan számolunk be olyan hírekről, hogy miképp mentett életet az Apple okosórája. A CNBC egyik legutóbbi beszámolója szerint pedig új lehetőségek után kutat az Apple, ugyanis céljuk, hogy minél több 65 év fölötti ember rendelkezzen vele.

A jelenlegi információk alapján az Apple tárgyalásokat folytat a Medicare-rel, melynek berkein belül az olyan 65 év feletti felhasználók számára tennének elérhetővé harmadik és negyedik generációs Apple Watch modelleket, kik nem tudják megfizetni annak az induló, 279 dolláros árát. Ebből kiindulva egy egyedi együttműködést szeretnének létrehozni, hogy minél szélesebb körben elterjedjen az okosóra.

Sajnos bővebb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, hogy miként lesz ez a valóságban megvalósítva. Korábban az egyik orvos nyilatkozott az Apple Watch EKG méréséről, ki elmondta, hogy leginkább csak szívbetegeknek, s 65 év felettieknek lesz hasznára a funkció. Nyilván ezzel az almások is tisztában vannak, így ezért szeretnék minél szélesebb körben elérhetővé tenni az okosórát.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!