Fekete színben is elérhető lesz az új AirPods

HusztiD 2019.02.21. 15:55 Apple, Egyéb 1 db 926

blackairpodscolorware-800x519

Az Apple elsőnek még 2016. végén dobta piacra az első generációs AirPods-ot, majd egy évvel később bejelentették, hogy jönni fog az indukciós töltésre képes töltőtok az AirPower töltőpaddal egyaránt. Azóta teltek a hónapok, s mindeddig semmi sem történt, azonban most az Economic Daily News új infómorzsákkal állt elő.

Az értesülések szerint a vezeték nélküli fülest és az AirPower-t egyaránt az Inventec fogja legyártani. Elviekben az almások partnere készen áll a tömeggyártásra, csupán az Apple-től várja a zöld utat. Amennyiben igazak a mostani hírek, akkor a második generációs AirPods fekete színben egyaránt elérhető lesz, illetve ezen modellek immáron a Qi vezeték nélküli töltésre is képesek lesznek.

Ne feledjük, az Apple március 25-én tartja meg a tavaszi médiaeseményét. Egyelőre nem tudni, hogy itt kapunk-e konkrétabb bejelentést a szóban lévő termékekről, de mindenesetre bizakodjunk benne, hiszen ideje lenne, ha végre bemutatnák az új AirPods és AirPower kiegészítőket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ironyjakuza - 2019.02.26. 19:43

    Legalább nem látszik rajta a kopás meg ,hogy úgy vonzza a vasat alig bírom le szedni (t9) undorító hogy kopik lassan cserélnem kell 1 év után :(

Szólj hozzá Te is!