Újabb infómorzsák az AirPods 2-ről és az AirPower-ről

HusztiD 2019.02.13. 15:55 Egyéb, Pletykák 0 db 396

airpods

A MySmartPrice értesülései szerint nyakunkon az AirPods 2 és az AirPower megjelenése, ugyanis ha minden jól megy, akkor végre-valahára, idén tavasszal piacra dobja őket az Apple. Többek közt azért is lenne időszerű az AirPower megjelenése, mivel az Apple még 2017. szeptemberében mutatta be, azonban azóta egy szót nem ejtett róla.

Az AirPower kapcsán elviekben az Apple-nek sikerült megoldania a melegedési problémát, valamint valamivel vastagabb lesz, mint ahogyan azt eredetileg bemutatták. Ha minden igaz, akkor a töltőpad 149 dollárba fog kerülni, ami magyarán mondva 42 ezer forintot, plusz ÁFÁt jelent.

Ami sokkal érdekesebb lehet többünk számára, az a második generációs AirPods. Amennyiben hitelesek az oldal értesülései, akkor az Apple változtat a termék borításán, így elviekben a Google Pixel 3 hátlapjához hasonlóan, üvegborítást kap, s kevésbé lesz csúszós annak a felülete. Másik újdonság, hogy ezúttal nem csak fehér, hanem fekete színben is elérhető lehet a füles, valamint az elődjéhez képest sokkal jobb lesz a hangminőség.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak újabb pletykák. Hogy lesz-e belőle valami, vagy sem, arról konkrétat nem tudni, viszont hónapok óta olvashatunk ezen termékekről különféle pletykákat, így érdemes őket kellő óvatossággal kezelni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!