Íme az eddigi legélethűbb iPhone XI koncepcióvideó

HusztiD 2019.02.01. 15:55 iPhone, Videók 0 db 1 597

maxresdefault

Az elmúlt hetek folyamán több koncepcióképet és videót láthattunk arról, hogy a különféle dizájnerek miként álmodták meg az iPhone XI-t, amit várhatóan szeptemberben mutat be az Apple. Ezúttal a ConceptsiPhone készült el a legújabb, s talán az eddigi legjobb látványvideóval.

Az aktuális elképzelésben, az ősszel érkező telefonok egy sokkal szögletesebb formatervet kapnak, amivel hajaznak a korábbi iPhone 4 és 5 érához annyi különbséggel, hogy itt továbbra is teljesen üvegborítású a hátlap. A készülék szintén három kamerás kialakítást kapott, azonban ezt egy sokkal elegánsabb megoldással képzelte el a dizájner, mint amilyeneket a korábbi koncepciókban láthattunk. Nem utolsó sorban pedig még egy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó is helyt kapna a telefonban a Face ID mellett.

Ha azt nézzük, akkor szűk 8 hónap van hátra, mire az Apple bemutatja aktuális évi csúcsmobiljait. Hogy valóban ilyenek lesznek-e az új iPhone modellek, vagy sem, arról egyelőre nem tudhatunk. Ti nektek mennyire jött be a legújabb elképzelés?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!