iPhone XI: 4 000 mAh-es aksi, ProMotion kijelző és egyéb érdekes nyalánkságok

HusztiD 2019.01.21. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 db 647

iphone-11-prototype

Ugyan még messze vagyunk az idei évi iPhone modellek szeptemberi bemutatójától, de már-már szállingóznak az első információmorzsák. Ezúttal a kínai Weibón, egy C Technology névre hallgató felhasználó osztott meg új infókat arról, hogy voltaképp mit várhatunk.

Az első tényező, a három kamerás hátlapi kialakítás, ami megerősíti a korábbi pletykákat. Arról nem szól jelenleg a fáma, hogy hány megapixelesek lesznek a szenzorok, de a felhasználó szerint a harmadik lencse háromszoros telefotóval lesz felvértezve, amivel lényegében háromszoros optikai zoom válik számunkra elérhetővé.

A második fontos dolog, hogy az iPhone Xs Max 6,5 colos utódja 4 ezer mAh-es akkumulátort kaphat. Az iPhone Xs Max jelenleg 3 174 mAh-es egységgel bír, így ha valóban igazak a mostani pletykák, akkor közel 30 százalékos növekedésre számíthatunk. Ezzel a mérettel már tényleg kétnapos üzemidőről beszélhetünk.

A harmadik fontos tényező, hogy az új telefonok kijelzőjének képfrissítése 90-120 mHz lehet. Az Apple elsőnek az iPad Prónál vezette be a ProMotion kijelzőt, amely lényegében egy 120 mHz-s panelt rejtett magában, ami által sokkal jobb, gördülékenyebb képi-világot kaptak a felhasználók.

Végezetül az utolsó apróbb újítás a vezeték nélküli töltésnél jelentkezhet, ugyanis az új telefonok immáron 7,5W helyett 15W-os támogatottsággal rendelkezhetnek. Ergo kétszer olyan gyorsan tölthetünk vezeték nélkül, mint amit a jelenlegi modelleknél megszokhattunk.

Ne feledjük, ezek egyelőre nagyon kezdeti pletykák, így nem érdemes őket készpénznek venni. Ti milyen újdonságoknak örülnétek a legjobban?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. g - 2019.01.21. 21:00

    Azzta kutya ez nem semmi 4000maórás akksi:) A NONAME kínai telefonok meg már évek ótan5-6-10 ezres aksikkal mennek. Áááááá Apple felfedezi a spanyol viaszt.

  2. Fet24 - 2019.01.22. 23:27

    120 Hz lesz az. A Megahertz az nagyon durva lenne.

Szólj hozzá Te is!