Hatalmas visszaeséssel számolhat Q1-re az Apple?

HusztiD 2019.01.04. 15:55 iPhone 0 db 271

apple-iphone-xs-max

Mint minden pénzügyi negyedév előtt, úgy az elemzők most is megkezdték számításaikat, s a Reuters beszámolója alapján, a Citi Research 50-ről 45 millióra csökkentette jóslatát a tavaly októbertől decemberig tartó időszakra. Szakértők szerint ez az ötmilliós csökkenés jóformán az iPhone Xs Maxnak köszönhető, hiszen jóval kevesebbet értékesítettek belőle az almások.

Ha pontosak akarunk lenni, akkor a Citi Research szerint 48 százalékkal esett vissza a 6,5 colos telefon iránt a kereslet az elmúlt három hónapban, s ezt alaposan megérzi majd az Apple. A szakik szerint a csökkenő kereslet miatt a vállalat csökkenti a berendeléseket a nagyobb telefonra. Arról sajnos nem osztottak meg infókat, hogy hogyan teljesít számításaik alapján a két kisebbik testvér, az iPhone Xs és Xr.

Érdemes megjegyezni, hogy egy évvel ezelőtt nagyon negatívan álltak az Apple-höz az elemzők, azonban a pénzügyi konferenciát követően kiderült, hogy hatalmasat tévedtek. Ahány elemző, annyiféle számítás fog készülni. Sajnos innentől kezdve hivatalosan már nem fogjuk megtudni, hogy miképp teljesít az Apple, ugyanis korábban bejelentették, hogy immáron nem árulják el, mely termékükből hány milliót passzoltak el. Mindenesetre viszonyítási alapok lesznek a bevétel és a profit alapján.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!