Stresszteszt: hihetetlenül könnyen hajlik az új iPad Pro

HusztiD 2018.11.19. 09:55 iPad, Kiemelt hírek, Videók 3 hozzászólás 590

ipad-pro-bend

Ahogy kijön egy-egy új tech termék, a különböző YouTube-erek úgy csapnak le szinte azonnal rájuk. Közülük az egyik legismertebb Jerry, kinek szokása, hogy alapos stresszteszt alá veti az új készülékeket. Mivel nem olyan rég jelent meg a 2018-as iPad Pro, ezért főhősünk a szokásos megmérettetéseknek vetette alá, ahol mondhatni, csúnyán elvérzett az almások üdvöskéje.

Igazából mondhatjuk, hogy a karcolási és égetési teszteket a tablet ugyanúgy bírja, mint a jelenleg piacon lévő termékek zöme, így itt igazából nincs miről beszámolni. Ami viszont nagyon érdekes, az a videó végén látható bend, vagyis hajlítási teszt. Egyszerűen a tablet minden különösebb erőlködés nélkül meghajlítható. Hihetetlen, hogy az Apple nem erősítette meg kellőképp a tablet keretét, emiatt ha táskában hordjuk, esetleg leejtjük, akkor könnyen meghajolhat.

A második videóban a szintén jól ismert EverythingApplePro csapata tesztelte az iPad Prót. Itt első sorban az ejtési megmérettetéseken volt a lényeg, de a videó második felében itt is remekül láthatjuk, hogy mennyire könnyen hajtogatható az új tablet. Borzalmas.

A poén, hogy az Apple a 2014-ben megjelent iPhone 6 és 6 Plus telefonokkal játszotta el ugyanezt. Mindkét készüléknek volt egy gyenge pontja a hangerő gomboknál, azonban mivel eléggé felfigyelt a hajlékonyságra a média, így onnantól kezdve minden iPhone modellnél megerősítették a kritikus pontot. Ebből kifolyólag egyszerűen érthetetlen, hogy miképp sikerült ugyanezt eljátszaniuk 4 évvel később, a csúcs iPad kapcsán.

Teljesítmény-tesztek alapján eléggé ütős lett az új Pro, azonban aki ezzel szemezget, annak érdemes lesz rá vigyáznia, főleg akkor, ha állandóan táskában tartja, hordozza, ugyanis ahogyan a mellékelt ábra mutatja, könnyen meghajolhat a tablet.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Mark - 2018.11.19. 21:31

    Ennyi penzert azert az ember sztem joggal varna el, h kicsit ellenallobb legyen az a haz es uveg! Nem azt mondom, h flexelni lehessen rajta es szeget beverni lehesen vele, de azert egy taskaban hagyva -rejtve egy veletlen raulest birjon mar ki! Ez meg ugy tort el mint egy szaraz kenyer-,- kivancsi lennek egy ero mero band tesztre, mint i6&6s eseten!
    A masik problema: bar lehet csak engem zavar!! Egy bo 300e feletti gepnel nem lehet megoldani h a kamera sikban legyen??! Oke tok tudom! De nekem tokre tetszik a haz dizajnja, lasd 5s&SE , es tok nelkul hordom, vannak rajta karcok, picik, de elviselem mert cserebe a szep hazat latom mindig a tok helyett, itt is tok nelkul hordanam es ha lerakom egy sik feluletre azt kell latnim h billeg? 300ert? Ha a kamera nem lehetett kisebb akkor noveltek volna meg a hazat a kamera sikba (7 heleyett 8 mm jujj milesz most+felgyuszunyivel tobb Al!) Azt nem is mindim h ennek lehetne egy nagyon jo pizitiv oldala a megnagyobb aksi! Aminek az eris hardver es a nep is orult volna, de sajnos az applet ez mar baromira nem erdekli csak a profit-,- :(
    A multkor volt egy cikk h Jobs orulne ahogy most az apple van! Hat sztem pont h ugy rugta volna tokon tim kukit h elete vegeig szoprant enekelne! Kezdve azzal h a kiligo kamera tervezot es jovahagyot a i6-bal tuti kirugja, a dizajner ivy-t is nyugerba kuldte volna, m mar sokadik szeria kapta a i6 stilust, az egyre gagyibb miniseget nem is emlittem na meg azta felfogast h csak a reszvenyesek szamitanak, pedig nem abbol elnek meg…

  2. kukcsi - 2018.11.20. 06:26

    Az Ipad sem teniszlabda , nem arra keszitettek ,higy vki leejtse, nekem 5 eve van kulonbozo ipad es eg sosem esett le, mellesleg tokban es foliaval

  3. Bob - 2018.11.20. 16:34

    Nagyon fontos teszt.Mi a fasznak hajtogatnám?Ez nem szalvéta!

Szólj hozzá Te is!