Két év múlva érkezik az első 5G képes iPhone

HusztiD 2018.11.13. 11:56 Egyéb, iPhone 0 db 187

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ahogyan egyre jobban fejlődik a technológia, úgy olvashattunk az elmúlt időszakban egyre több és több hírt arról, hogy a nagyobb szolgáltatók már tesztelik az 5G technológiát. Korábban olyanról is szó volt, hogy az Apple gőzerővel teszteli a hálózatot, azonban most újabb bizonyíték érkezett arról, hogy lassan az ajtón kopogtat az 5G.

A Fast Company értesülései szerint ha minden jól megy, akkor az almások két év múlva hozzák el az 5G-t. Ergo a 2020-ban érkező iPhone 5G képes lesz, s ehhez a modemet az Intel fogja leszállítani. A jelenlegi hírek alapján a telefonban majdan a 8161 5G modem lesz megtalálható, azonban addig a 8060-as prototípussal fognak kísérletezni.

Eddig mindig a Qualcomm szállította le a modemeket az Apple részére, azonban most érdekes módon az Intelre esett a választásuk. Feltehetően az Apple és a Qualcomm közötti pereskedés miatt szemelték ki inkább az Intelt.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!