Meglepő, de a fiatalok szignifikáns többsége egy iPhone-ra vágyik

HusztiD 2018.11.12. 15:55 iPhone 0 db 370

Apple-iPhone-Xs-combo-gold-091220181

Minden évben készül egy felmérés az amerikai fiatalok között arra irányulóan, hogy éppen milyen telefont birtokolnak, illetve milyenre tervezik majdan annak cseréjét. A Piper Jaffray ezúttal 48 államban összesen 8 600 fiatalt kérdezett meg, s mint kiderült, az átlagéletkor 16 évre volt tehető, akár csak az elmúlt év folyamán.

Egyértelműen az Apple uralja a tinédzsereket szívét, ugyanis a válaszadók 82 százaléka jelezte, hogy valamilyen iPhone-nal rendelkezik. Ha mindez nem lenne elég, akkor a megkérdezettek 86 százaléka válaszolta, hogy a következő telefonja valamilyen iPhone modell lesz. Ha az órákat és az okosórákat nézzük, akkor ott sem panaszkodhatnak az almások, ugyanis a Rolex mellett másodikként, 23 százalékos  válaszadással jelezték a fiatalok, hogy hamarosan beszereznek egy Apple Watch-ot.

Természetesen érdemes megjegyezni, hogy Amerika másabb piacot képvisel, mint az összes többi ország. Illetve szintén nem árt szem előtt tartani, hogy ez az Apple szülőhazája, így talán ezért is van annyira nagy népszerűségük saját berkeken belül. Mondjuk egy olyan felmérést is megnéznénk, hogy több országban mi a helyzet, hiszen biztosan másabb arányokat kapnánk, de egyelőre érjük be a Piper Jaffray legújabb adataival.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!