Kellően felkészült az Apple az iPhone Xr rajtjára

HusztiD 2018.10.22. 15:55 iPhone 0 db 309

iphonexr

Az Apple még előző hónapban mutatta be legújabb modelljeit, az iPhone Xs és az Xr családot. Mint tudjuk, elsőnek az Xs telefonok kerültek piacra, de most, előző hét péntekétől előrendelhető az iPhone Xr egyaránt, amely négy nap múlva fog megjelenni. Ilyenkor minden évben elmondhatjuk, hogy szinte azonnal elkapkodják az aktuális telefonokat a felhasználók, azonban jelenleg kicsikét mást mutat a mellékelt példa.

Október 19-től élnek az előrendelések az iPhone Xr-re. Az első két nap folyamán 1-2 hétre csúszott a legtöbb modell szállítási határideje az Apple oldala szerint, azonban most, a mai napon már jóformán nullára csökkent. Például aki jelenleg még előrendel, az Amerikában már 26-től átveheti a telefonját. Nálunk Magyarországon kicsit másabb a helyzet, ugyanis a hivatalos információk alapján 26 és 29-e között juthatunk hozzá a kiszemelt készüléket.

Természetesen ezen adatokból nem derül ki, hogy pontosan milyenek az előrendelések. November elsején lesz az Apple következő pénzügyi konferenciája, így kis szerencsével, de elárulhatják, hogy mekkora kereslet mutatkozott az aktuális telefonokra. Ha ez nem történik meg, akkor leghamarabb csak az ezt követő negyedéves konferencián árulják el a hivatalos számokat.

Szerintetek mekkora siker elé nézhet az iPhone Xr?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!