Ilyen lenne az újragondolt, 5 kamerával szerelt iPhone X? (koncepcióképek)

HusztiD 2018.10.16. 15:55 iPhone 0 db 813

Screen-Shot-2018-10-12-at-11.56.44-AM

Az Apple még csak egy jó hónapja mutatta be a 2018-as iPhone Xs modelleket, azonban vannak, kik már a következő generációs okostelefonról álmodoznak. Antonio De Rosa nem olyan régen megálmodta, hogy milyen lehet az Apple következő csúcsmodellje, mely a következő év folyamán érkezhet.

Lényegében a formaterv maradna ugyanaz, mint amit az iPhone X-nél bemutattak a kaliforniaiak, azonban lennének rajta lényeges változások. Egyik ilyen például az áthelyezett kamerasziget, mely immáron nem középen, hanem a telefon kijelzőjének a bal oldalán kapna helyet. Másik alapvető újdonság, hogy a hátlapon immáron nem 2, hanem egyenesen 5 kamera lenne megtalálható: ebből négy lencse 12, míg az ötödik 20 megapixeles lenne, s akár többszörös optikai zoom is elérhető lenne általa.

Screen-Shot-2018-10-12-at-12.10.29-PM

További érdekesség, hogy a Samsung Note szériájához hasonlóan ez a modell is kapna egy stylust, így némi extra is előcsalható lenne a telefonból. Emellett opcionálisan lehetne a készülékhez egy egyedi tokot vásárolni, melynek előlapjára a ceruzával vihetünk fel különféle jegyzeteket.

Érdekes elképzelés mindez, azonban akit bővebben érdekel a koncepció, annak érdemes lesz Antonio De Rosa honlapjára ellátogatnia, s megnézni, hogy miként fest teljes egészében a koncepciója.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!