Kuo utolsó jóslatai az iPhone event előtt: USB C-s iPad, olcsóbb Touch ID-s MacBook és EKG mérésre képes Apple Watch

HusztiD 2018.09.11. 10:25 Apple Watch, iPad, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 318

Kuo

Mint tudjuk, az Apple holnap este folyamán tartja meg legújabb médiaeseményét, ahol bemutatásra kerülnek az új iPhone és Apple Watch modellek. Ennek apropóján, a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo kiadta legújabb latolgatásait arra irányulóan, hogy voltaképp milyen újdonságokra számíthatunk még az idén az Apple-től.

Az első, hogy az almások szeptember végén, október elején dobják piacra a 6,1 colos iPhone-t, melyre iPhone Xr-ként hivatkozott. Elviekben a kijelző gyártási problémák miatt csúszik az OLED kijelzős telefonokhoz az Xr. Másik legfontosabb, hogy immáron az iPad Pro család is megkapja a Face ID-t, illetve innentől kezdve USB C-re áll át a Lightning csatlakozó helyett az Apple – elviekben az új, 18W-os USB C adapterrel érkezik a tablet, szóval a gyors töltés garantált lesz.

Ha minden jól megy, akkor lesz egy olcsóbb MacBook modell egyaránt, mely a jelenleg piacon lévő 12 colos masinákat váltja fel, s ennek újdonsága, hogy immáron ez is megkapja a Touch ID-t, viszont a Touch Bar-t már nem. Végül pedig a negyedik generációs Apple Watch modellek nagyobb kijelzőt kapnak, illetve Kuo szerint a legnagyobb újdonságuk az EKG mérés lesz, amit ha valóban bemutat az Apple, akkor viszonylag hatalmasat lépnek előre az okosórák piacán.

Végül, de nem utolsó sorban, a kedvenc elemzőnk továbbra is bízik abban, hogy az almások hamarosan piacra dobják a második generációs AirPods-ot, mely immáron képes lesz a vezeték nélküli töltésre, valamint ezzel egyidejűleg érkezik a tavaly óta várt AirPower töltőpad.

Ne feledjük, nincs sok hátra, így holnap este minden kiderül! Maradjatok velünk, ugyanis az eventet követően tartalmas összefoglalókkal jelentkezünk.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iPeter - 2018.09.11. 13:29

    Az USB C-s iPad nagy butaság lenne…pl. a jelenleg forgalomban lévő Pencil sem lenne tölthető róla és semmivel nem lenne kompatibilis ami Lightningos…Kizárt!

Szólj hozzá Te is!